Αλεξανδρούπολη: Προκλητικό σόου στις κάμερες από τον καθηγητή που συνελήφθη για παρενόχληση μαθήτριας (vid)

 Αλεξανδρούπολη: Προκλητικό σόου στις κάμερες από τον καθηγητή που συνελήφθη για παρενόχληση μαθήτριας (vid)

Ένα προκλητικό σόου πραγματοποίησε μπροστά στις κάμερες ο καθηγητής στην Αλεξανδρούπολη που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση μαθήτριας. Ο ίδιος, πάντως, πριν ξεκινήσει την “παράσταση” αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται. Υπενθυμίζεται ότι η καταγγελία της 17χρονης έγινε χθες το πρωί, με τον καθηγητή Βιολογίας στο Λύκειο να συλλαμβάνεται. Η μαθήτρια που κατήγγειλε τον καθηγητή, κατέθεσε πως ο τελευταίος από τον Δεκέμβριο του 2023 έως τον Μάρτιο του 2024 την είχε θωπεύσει δύο φορές στα γεννητικά της όργανα.

Ο άνδρας έχει αφεθεί ελεύθερος μέχρι να δικαστεί την ερχόμενη Πέμπτη, όμως με το που βλέπει τους δημοσιογράφους, όπως φαίνεται στο βίντεο του Mega, στην είσοδο του δικαστικού μεγάρου βγάζει το καπέλο και πλησιάζει με γοργά βήματα.

«Μου κατεβάζουν τα φτερά» τραγουδούσε ο καθηγητής όπως μάλιστα ακούγεται στο σχετικό απόσπασμα, με τη συμπεριφορά του να εγείρει αν μη τι άλλο πολλά ερωτήματα. Έξω από τα δικαστήρια κάνει την προσευχή, συνεχίζει να μιλά και να τραγουδά, επιδεικνύοντας μια αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά και προκαλώντας απορία πώς είναι δυνατόν ένας άνθρωπος με αυτή την εικόνα, να διδάσκει.

Σημειώνεται ότι ο συγκεκριμένος εκπαιδευτικός ενώ βρισκόταν σε αναρρωτική άδεια εμφανίστηκε χθες Δευτέρα στο σχολείο προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για την ανακατανομή των ωρών του σε άλλο εκπαιδευτικό – ανακατανομή απαραίτητη λόγω της μακρόχρονης απουσίας του.

Παράλληλα, μετέβη σε τμήμα διδασκαλίας και απαίτησε από μαθήτρια κάποια χρήματα τα οποία όπως ισχυρίστηκε της τα είχε δανείσει καθώς επίσης πήγε να πάρει και κάποια όργανα από το εργαστήριο φυσικών επιστημών. Η μαθήτρια έντρομη προσέφυγε και ζήτησε προστασία από την διευθύντρια από την οποία και ζήτησε να κλειδώσει την πόρτα ώστε να παρεμποδίσουν τον εκπαιδευτικό να πλησιάσει την ανήλικη.

Στη συνέχεια, κλήθηκε η αστυνομία από τους γονείς της μαθήτριας οι οποίοι εν τω μεταξύ είχαν ενημερωθεί. Η αστυνομία συνέλαβε τον καθηγητή που σήμερα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Ο εκπαιδευτικός, εις βάρους του οποίου είχε ήδη δοθεί εντολή για διενέργεια ΕΔΕ, βρίσκεται ήδη εκτός σχολικού πλαισίου με προφορική εντολή της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Έβρου, η οποία θα γίνει έγγραφη μετά την γνωμοδότηση από το Πρωτοβάθμιο υπηρεσιακό Συμβούλιο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΠΥΣΔΕ).

Σχετικά Άρθρα