Βίντεο ντοκουμέντο από την μεγάλη καραμπόλα στον Άλιμο με τρεις τραυματίες

 Βίντεο ντοκουμέντο από την μεγάλη καραμπόλα στον Άλιμο με τρεις τραυματίες

Τροχαίο ατύχημα, με εμπλοκή 9 οχημάτων, σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα (8/4) στη Λεωφόρο Αλίμου. Από την μεγάλη καραμπόλα των Ι.Χ. δημιουργήθηκε πρόβλημα στην κυκλοφορία, με την κίνηση να είναι ιδιαίτερα αυξημένη. Σύμφωνα με το MEGA, το τροχαίο σημειώθηκε όταν οδηγός ενός οχήματος έχασε τον έλεγχο του Ι.Χ. του -για άγνωστο προς το παρόν λόγο- και προσέκρουσε σε άλλα οχήματα, τα οποία ήταν σταματημένα μπροστά από φωτεινό σηματοδότη περιμένοντας να ανάψει.

Πολύ γρήγορα μετέβησαν επί τόπου δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Όπως μπορείτε να δείτε στα πλάνα που ακολουθούν, τα οποία τραβήχτηκαν λίγο μετά το τροχαίο, οι εικόνες που αντίκρισαν οι περαστικοί σπανίζουν στη χώρα μας. Επιπλέον, φαίνεται ότι ορισμένα από τα οχήματα που ενεπλάκησαν στο συμβάν έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές.

Κλιμάκιο του Πυροσβεστικού Σώματος απεγκλώβισε γυναίκα που είχε εγκλωβιστεί μες στο όχημά της. Είχε τραυματιστεί ελαφρά και διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο, προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Εκτός από τη γυναίκα, τραυματίστηκαν κι άλλα δυο άτομα. Η κατάσταση των τριών τραυματιών δεν εμπνέει ανησυχία. Σημειώνεται, τέλος, ότι την ώρα των συγκρούσεων εκσφενδονίστηκε ένα σκυλάκι μέσα από όχημα που ενεπλάκη στην καραμπόλα.

Σχετικά Άρθρα