“Φέρε το πανό” – Νέο περιστατικό οπαδικής βίας μετά το τέλος του αγώνα Άρης – Παναθηναϊκός

 “Φέρε το πανό” – Νέο περιστατικό οπαδικής βίας μετά το τέλος του αγώνα Άρης – Παναθηναϊκός

Ένα ακόμη περιστατικό οπαδικής βίας σημειώθηκε χθες το βράδυ (7/4) στη Θεσσαλονίκη, μετά την ολοκλήρωση του αγώνα μεταξύ του Άρη και του Παναθηναϊκού.

Όπως προκύπτει από την καταγγελία που έγινε, δύο άγνωστοι δράστες, οι οποίοι φορούσαν σκουρόχρωμα ρούχα και έφεραν κράνη χωρίς καλύπτρα, επιτέθηκαν σε 33 οπαδό της ομάδας του Άρη, έξω από την οικία του, την ώρα που επέστρεφε από τον ποδοσφαιρικό μεταξύ των ομάδων Άρης – Παναθηναϊκός. Ο ένας από τους δράστες τον τράβηξε από πίσω στο ύψος του αυχένα και ο άλλος έκανε χρήση σπρέι (πιθανόν πιπεριού) προς το πρόσωπο του.

Ο πρώτος δράστης του είπε «φέρε το πανό» και ταυτόχρονα τον χτύπησε με γροθιά στο πίσω μέρος του κεφαλιού του, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του.

Οι δράστες μετά την επίθεση επιβιβάστηκαν ως συνεπιβάτες σε δυο δίκυκλες μοτοσυκλέτες, οι οποίες δεν έφεραν πινακίδες κυκλοφορίας και τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Το θύμα δεν ήταν σε θέση να αναγνωρίσει, εάν ήταν οπαδοί συγκεκριμένης ομάδας.

Σημειώνεται ότι δεν χορηγήθηκε παραγγελία για εξέτασή του από ιατροδικαστή, καθώς το χτύπημα ήταν ελαφρύ και ο ίδιος δεν επιθυμούσε κάτι τέτοιο.

Οι άγνωστοι δράστες αναζητούνται, ενώ προανάκριση ενεργείται από το τμήμα ασφαλείας Θέρμης.

Σχετικά Άρθρα