Εβελίνα: Οι γάμοι, ο “γολγοθάς” της κατάθλιψης και η επιτυχία

 Εβελίνα: Οι γάμοι, ο “γολγοθάς” της κατάθλιψης και η επιτυχία

Την περίοδο που σημείωνε τεράστια επιτυχία με τη σειρά «δυο ξένοι» η Εβελίνα Παπούλια βίωσε τον «γολγοθά» της κατάθλιψης. Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην Άννα Μαρία Βέλλη και αναφέρθηκε τόσο στην κόρη της, όσο και στους γάμους τους που κατέληξαν σε διαζύγιο.

«Η μόνη περίοδος που είχα κατάθλιψη ήταν στους Δυο Ξένους. Ζούσα ένα δράμα. Ήμασταν πολύ αθώοι τότε, οτιδήποτε γραφόταν αρνητικό, ήταν πολύ βαρύ. Δεν ξέραμε να το διαχειριστούμε. Έλεγα αφού δεν με ξέρουν γιατί μου φέρονται έτσι; Τώρα δεν με ασχολούμαι καν με το τι γράφουν. Ασχολούμαι με αυτά που μου αρέσουν εμένα», είπε η Εβελίνα Παπούλια.

Σε ό,τι αφορά τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο η ηθοποιός σχολίασε ότι πλέον τα πράγματα δεν έχουν καμιά σχέση με το παρελθόν.

«Έχουν αλλάξει τα πράγματα, η εποχή. Δεν θα μιλήσω για τα χοντρά πράγματα, παρενοχλήσεις και τα λοιπά αλλά στον τρόπο συμπεριφοράς και στο πως εκφράζονταν τότε οι σκηνοθέτες. Υπήρχε ένας συγκεκριμένος τρόπος αυστηρότητας, το οποίο μπορεί να είναι και εξευτελιστικός πολλές φορές. Ήμασταν πιο σκληραγωγημένοι σε κάποια πράγματα, δεν χρειαζόταν, παρόλα αυτά έτσι είχαν εκπαιδευτεί. Ήταν ένα παρανοϊκό σύστημα που έλεγε έτσι πρέπει να εκπαιδεύσεις τον άλλον. Τώρα αυτό έχει αλλάξει και καλά έχει κάνει, απλά νομίζω πως οι άνθρωποι δεν είναι πια σκληραγωγημένοι στα άσχημα. Ήμασταν πιο χοντρόπετσοι. Οι άνθρωποι έχουν εξευγενιστεί και αυτό είναι πιο ξεκούραστο, έχω πλέον την τύχη να ζω ταυτόχρονα και αυτή την αλλαγή και να καταλαβαίνω ότι η καλοσύνη και η όμορφη συμπεριφορά κάνει τον άνθρωπο να ανθίζει περισσότερο και να μη λειτουργεί με τον θυμό. Έβαζα από μικρή όρια, ήμουν κόφτης», είπε.

Σχετικά με τη μεγαλύτερη τηλεοπτική επιτυχία που έχει κάνει και δεν είναι άλλη από τους «Δυο ξένους», είπε ότι:

«Δεν έχω κουραστεί να με ρωτάνε για τους Δυο Ξένους. Δεν είναι ευχάριστο να μη γνωρίζουν τίποτα από τα άλλα πράγματα που έχω κάνει αλλά από την άλλη για να έχει αγαπήσει κάποιος τόσο πολύ αυτό και να στέκεται εκεί εμένα με τιμάει. Κάναμε κάτι που έχει μείνει, είναι κλασσικό πλέον. Δεν το περιμέναμε κιόλας, οπότε το να συντηρείται μία επιτυχία στη διάρκεια των χρόνων είναι πάρα πολύ ωραίο. Ήταν μια εποχή σημαντική, ένα διαβατήριο, ήταν η εξέλιξή μου μετά από αυτό. Αρνήθηκα δουλειές μετά από τη σειρά που έμοιαζαν με τους Δυο Ξένους. Έμαθα πάρα πολλά πράγματα για μένα με πολλές δυσκολίες. Ήταν μια πολύ σημαντική περίοδος. Ήξερα ότι θα κάνει επιτυχία, αλλά δεν φανταζόμασταν αυτή την επιτυχία. Είχα κλείσει άλλη σειρά αλλά την ακύρωσα για να κάνω τους Δυο Ξένους».

Στο ενδεχόμενο να ανέβει ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας ανέφερε ότι: «Μπορεί την τρίτη φορά να είμαι πιο ώριμη για γάμο».

Σχετικά Άρθρα