Έκρηξη Αταμάν: “Κάποιοι δεν αξίζουν να φορούν τη φανέλα του Παναθηναϊκού”

 Έκρηξη Αταμάν: “Κάποιοι δεν αξίζουν να φορούν τη φανέλα του Παναθηναϊκού”

Στα όριά του έφτασε ο Παναθηναϊκός AKTOR το απόγευμα της Δευτέρας (8/4) και νίκησε με μεγάλη δυσκολία τον Κολοσσό στη Ρόδο με 79-74. Στις δηλώσεις του στην ΕΡΤ μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Εργκίν Αταμάν ήταν έξαλλος, με τον Τούρκο προπονητή να τονίζει πως ο Βιλντόσα δεν μπορεί να διεκδικεί χρόνο συμμετοχής στην EuroLeague μετά από τέτοια εμφάνιση.

“Τραγική εμφάνιση απόψε. Κάποιοι παίκτες δεν αξίζουν να φορούν τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Δεν γίνεται να πιστεύεις ότι επειδή είσαι μεγάλη ομάδα θα κερδίσεις χωρίς προσπάθεια και χωρίς να το αξίζεις. Έπρεπε να παλέψουμε όσο περισσότερο γίνεται. Ο Παναθηναϊκός νίκησε χάρη στην τύχη στο τέλος. Πρέπει να κάνω παράπονα για ορισμένους παίκτες, όπως ο Βιλντόσα. Έδειξε ότι δεν μπορεί να διεκδικεί χρόνο συμμετοχής στην EuroLeague με τέτοια εμφάνιση. Δεν γίνεται να έχει 1/7 σουτ εντός παιδιάς. Επίσης η απόδοση του Μήτογλου κινείται πτωτικά.

Πρέπει να είμαστε έτοιμοι, την Πέμπτη έχουμε ένα κρίσιμο ματς με την Άλμπα. Όποιος νομίζει ότι η χρονιά έχει τελειώσει σε Ελλάδα και EuroLeague είναι γελασμένος. Αν παίξουμε έτσι με την Άλμπα θα ηττηθούμε και θα χάσουμε όλη τη σεζόν” ανέφερε συγκεκριμένα.

Σχετικά Άρθρα