Ο αποχαιρετισμός Αυτιά στους τηλεθεατές με μία σέλφι -“Έτσι έχουν τα πράγματα” (vid)

 Ο αποχαιρετισμός Αυτιά στους τηλεθεατές με μία σέλφι -“Έτσι έχουν τα πράγματα” (vid)

Την τελευταία του ίσως εκπομπή στον ΣΚΑΪ παρουσίασε το πρωί της Κυριακής (07/04) ο Γιώργος Αυτιάς, ο οποίος αφήνει το χώρο της δημοσιογραφίας καθώς θα είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στις ευρωεκλογές του Ιουνίου. Με δεδομένο ότι η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες, λόγω της σχετικής νομοθεσίας, ο δημοσιογράφος θα πρέπει να σταματήσει από την παρουσίαση της εκπομπής του, στο τιμόνι της οποίας βρίσκεται πάνω από 30 χρόνια.

Μπορεί ο ίδιος ο Γιώργος Αυτιάς να μην το επιβεβαιώνει στον αέρα του ΣΚΑΪ, αλλά χαμογελά με νόημα κάθε φορά που κάποιος καλεσμένος του πάνελ τον αποχαιρετά. Έτσι έγινε και σήμερα Κυριακή με τον βουλευτή Βασίλη Σπανάκη.

Λίγο πριν από το τέλος της εκπομπής, ο Γιώργος Αυτιάς υποδέχθηκε τον Γιάννη Πιτταρά και τον Γιώργο Γρηγοριάδη, δίνοντάς τους τη σκυτάλη στην ενημέρωση του ΣΚΑΪ και εκείνοι θέλησαν να τον «αποχαιρετήσουν» με μία σέλφι. Ακριβώς πριν από τη στιχομυθία τους προηγήθηκε φωτογραφικό υλικό από το παρελθόν του δημοσιογράφου.

«Λοιπόν, πάμε παιδιά! Πάμε δυνατά! Καλή συνέχεια!», είπε ο Γιώργος Αυτιάς, με τον Γιώργο Γρηγοριάδη να του απαντά: «Σαν αποχαιρετισμός μου ακούγεται αυτό».

«Έλα, έλα τώρα», ανταπάντησε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ.

«Δεν ξέρω τι έχεις εσύ στο μυαλό σου. Εγώ αυτό που έχω στο μυαλό μου θα το κάνω, γιατί αξίζεις πολύ περισσότερα απ’ ό,τι νομίζεις», τόνισε ο Γιάννης Πιτταράς, ποζάροντας με τους δύο συναδέλφους του για μία σέλφι.

«Συλλεκτική», σχολίασε ο Γιώργος Πιτταράς.

«Λοιπόν, μάγκες, καλή εκπομπή. Έτσι έχουν τα πράγματα, αφιερωμένο», είπε στην αποφώνησή του ο Γιώργος Αυτιάς, αφιερώνοντας στους τηλεθεατές το τραγούδι «Για Πάντα Μαζί» του Γιάννη Πάριου.

Σχετικά Άρθρα