Ιταλία:Κάηκαν ζωντανοί dj και μοντέλο σε τροχαίο με Ferrari που έτρεχε με 200 (vid)

 Ιταλία:Κάηκαν ζωντανοί dj και μοντέλο σε τροχαίο με Ferrari που έτρεχε με 200 (vid)

Φρικτό τέλος βρήκε ένας DJ και ένα μοντέλο από την Ουκρανία σε αυτοκινητόδρομο της Ιταλίας, όταν η Ferrari στην οποία επέβαιναν καρφώθηκε στο προστατευτικό κιγκλίδωμα και στο τσιμεντένιο κεντρικό κράσπεδο λόγω της υψηλής ταχύτητας που είχαν αναπτύξει- τουλάχιστον 200 χλμ/ώρα Ήταν τέτοια η σφοδρότητα του δυστυχήματος που η Ferrari, που οδηγούσε ο 40χρονος dj, Hysni Questaj, Ελβετός υπήκοος από το Κοσσυφοπέδιο, έσπασε στη μέση και το πίσω μέρος εκσφενδονίστηκε τουλάχιστον 50 μέτρα μακριά.

Το ζευγάρι κάηκε ζωντανό καθώς μετά τη σύγκρουση το αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες.

Το δυστύχημα σημειώθηκε την Κυριακή του καθολικού Πάσχα, στις 31 Μαρτίου 2024, στον περιφερειακό άξονα A4-A5 Ivrea-Santhià στην περιοχή του Vercelli, κοντά στην Alice Castello.

Το νεαρό θύμα, η 21χρονη Anna Kraevskaya ήταν μοντέλο από την Οδησσό της Ουκρανίας, είχε ενημερώσει φίλους της ότι θα ταξίδευε στην Ιταλία για τις διακοπές του Πάσχα.

Η εισαγγελία του Vercelli, όπως αναφέρει το Rai News, διέταξε να γίνουν εξετάσεις DNA για την ταυτοποίηση τόσο της ίδιας όσο και του 40χρονου για τον οποίο αναζητήθηκαν συγγενικά του πρόσωπα μέσω του ελβετικού προξενείου.

Ο Questaj και η Kraevskaya διέμεναν στην Ελβετία και, σύμφωνα με τις έρευνες, ενδέχεται να είχαν γνωριστεί σε κλαμπ στη Σιόν, όπου ο Κοσοβάρος DJ είχε παίξει το βράδυ πριν από το δυστύχημα.

Σχετικά Άρθρα