Συνελήφθη 53χρονος που απειλούσε την πρώην σύντροφό του -Μεγάλη επιχείρηση ΕΛΑΣ

 Συνελήφθη 53χρονος που απειλούσε την πρώην σύντροφό του -Μεγάλη επιχείρηση ΕΛΑΣ

Ολόκληρη επιχείρηση στήθηκε από την EΛΑΣ το μεσημέρι της Παρασκευής, έπειτα από την καταγγελία 51χρονης γυναίκας στο ΑΤ Αμπελοκήπων Αττικής, για τον πρώην σύντροφο της, ο οποίος όπως υποστήριξε η ίδια την έψαχνε, μετά από απειλές σε βάρος της . Σύμφωνα με πληροφορίες, η 51χρονη θα ταξίδευε στα Λαγκάδια Αρκαδίας, όπου θα διέμενε σε ξενοδοχείο .

Ο 53χρονος, φέρεται, όπως υποστήριξε η καταγγέλλουσα, το πρωί της Παρασκευής 5/4, στις 9.32, να της έστειλε e-mail, με απειλές. Μάλιστα της ανέφερε ότι θα ταξίδευε οδικώς και αυτός στα Λαγκάδια, για να πάει στο ξενοδοχείο να την βρει και να κάνει πράξη τις απειλές του.

Η 51χρονη δεν ήθελε να κάνει μήνυση, ωστόσο οι αστυνομικοί συνέταξαν σχετική δικογραφία, για ενδοοικογενειακή βία (απειλές).

Η δικογραφία από το τμήμα Αμπελόκηπων διαβιβάστηκε στο τμήμα Ζωγράφου λόγω αρμοδιότητας καθώς η 51χρονη είναι κάτοικος της περιοχής.

Παράλληλα οι αστυνομικοί από το τμήμα Αμπελόκηπων στην Αττική , έστειλαν στους συναδέλφους τους στο ΑΤ Γορτυνίας Αρκαδίας, εγγραφή παραγγελία μέσω e-mail, προκειμένου να γίνουν αναζητήσεις για να συλληφθεί ο 53χρονος Δ.Ε., ο οποίος είναι κάτοικος Γλυφάδας Αττικής.

Από την Διεύθυνση Ασφαλείας Αρκαδίας αναπτύχθηκαν αστυνομικές δυνάμεις και περιπολίες σε κομβικά σημεία από τα οποία ίσως περνούσε ο 53χρονος με σκοπό να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν.

Ταυτόχρονα σε τηλεφωνική επικοινωνία με την 51χρονη, οι αστυνομικοί της είπαν να μην ταξιδέψει αλλά να κινηθεί προς τη Δημητσάνα στο αστυνομικό τμήμα της Γορτυνίας, για την σωματική της ακεραιότητα.

Πράγματι στις 5 το απόγευμα έφτασε η 51χρονη στο τμήμα της Δημητσάνας και από εκεί την μετέφεραν σε ξενοδοχείο της περιοχής μέχρι να εντοπίσουν τον πρώην σύντροφο της.

Λίγες ώρες αργότερα, στις 21.00, αστυνομικοί της ΟΠΚΕ, εντόπισαν τον 53χρονο τη στιγμή που προσέγγιζε το ξενοδοχείο στο οποίο θα έμενε στα Λαγκάδια η 51χρονη, τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν .

Αρχικά ο 53χρονος οδηγήθηκε στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος στην Τρίπολη και από εκεί σήμερα το πρωί 6/4 στο αστυνομικό τμήμα Ζωγράφου στην Αττική.

Σχετικά Άρθρα