Σπαθιά και ναρκωτικά στο σπίτι 53χρονου που τραυμάτισε γείτονά του

 Σπαθιά και ναρκωτικά στο σπίτι 53χρονου που τραυμάτισε γείτονά του

Πενηντατριάχρονος προκάλεσε σοβαρό επεισόδιο σε βάρος ενός 52χρονου γείτονά του σε περιοχή του Μεσολογγίου και τον τραυμάτισε στο κεφάλι με ένα πτυσσόμενο κλομπ, καθώς στο σπίτι του βρέθηκαν ναρκωτικά και ένα οπλοστάσιο από αιχμηρά όπλα.

Ο 52χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο Μεσολογγίου για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και ο δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, οι οποίοι έκαναν έρευνα στο σπίτι του και κατέσχεσαν 203 ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν διέθετε ιατρική συνταγή. Εκεί, βρήκαν και τα παράνομα όπλα και συγκεκριμένα τρεις σπάθες που μοιάζουν με αυτές των ιπποτών, τρία σπαθιά τύπου «Κατάνα» και ένα ξιφίδιο, καθώς και δυο όπλα πολεμικών τεχνών τύπου «νουντσάκου» και το πτυσσόμενο κλομπ με το οποίο χτύπησε τον τραυματία.

Ο 53χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου, που του άσκησε δίωξη για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παραβάσεις των νόμων περί όπλων και περί ναρκωτικών και τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή. Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη, για να εξακριβωθεί πώς βρέθηκαν στην κατοχή του τα σπαθιά.

Είχε όπλο στο αυτοκίνητο

Οπλισμένος οδηγούσε στον Αλμυρό Μαγνησίας ένας 29χρονος, ο οποίος υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς, το απόγευμα της Τετάρτης. Κατά την διάρκεια της έρευνας στο εσωτερικό του Ι.Χ. αυτοκινήτου του, βρέθηκε ένα αεροβόλο ρέπλικα πιστολιού, το οποίο κατασχέθηκε. Ο 29χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου κατηγορούμενος για παράνομη οπλοκατοχή, ενώ ερευνάται τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες παρανομίες.

Πηγή: protothema.gr

Σχετικά Άρθρα