Σοβαρά επεισόδια χούλιγκαν στο Καραϊσκάκης

 Σοβαρά επεισόδια χούλιγκαν στο Καραϊσκάκης

Σοβαρά επεισόδια έγιναν έξω απ’ το Γ. Καραϊσκάκης μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού πριν από το παιχνίδι με τον Άρη για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League. Μάλιστα, η αστυνομία προχώρησε σε τρεις συλλήψεις μετά τα επεισόδια, όπου χρειάστηκε να επέμβει.

Σε video που δημοσιεύτηκε απ’ το Hooligans TV στα social media, φαίνεται ότι υπήρξαν αγριες συμπλοκές έξω απ’ το Γ. Καραϊσκάκης πριν από την έναρξη του αγώνα μεταξύ χούλιγκαν με κράνη που κρατούν ρόπαλα.

Η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις τριών ημεδαπών, ηλικίας 43, 36 και 29 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία. Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι, μεταλλική ράβδος και ξύλινο στειλιάρι, ενώ στην οικία του 29χρονου βρεθήκαν, μεταξύ άλλων, και κατασχεθήκαν ένα πιστόλι μαζί με -100- φυσίγγια, αεροβόλο πιστόλι,-21- φωτοβολίδες, σιδερογροθιά και κουκούλα τύπου full face.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει τα εξής:

«Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, απογευματινές ώρες χθες (3-4-2024) στον Πειραιά από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πειραιά της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, τρεις ημεδαποί, ηλικίας 43, 36 και 29 ετών και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους για διατάραξη κοινής ειρήνης, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και περί ερασιτεχνικού και επαγγελματικού αθλητισμού.

Ειδικότερα, οι ανωτέρω κατηγορούμενοι, μαζί με έτερα άτομα τα οποία αναζητούνται, συμμετείχαν σε συμπλοκή εξωτερικά γηπέδου πριν από την έναρξη ποδοσφαιρικού αγώνα στην περιοχή του Πειραιά. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • μαχαίρι,
  • μεταλλική ράβδος και
  • ξύλινο στειλιάρι.

Ακολούθως σε έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους στην οικία του 29χρονου βρεθήκαν, μεταξύ άλλων, και κατασχεθήκαν:

  • πιστόλι μαζί με -100- φυσίγγια,
  • αεροβόλο πιστόλι,
  • -21- φωτοβολίδες,
  • σιδερογροθιά και
  • κουκούλα τύπου full face.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Σχετικά Άρθρα