Νέα ηχητικά ντοκουμέντα από την γυναικοκτονία της Κυριακής -Το ξέσπασμα της Αξιωματικού

 Νέα ηχητικά ντοκουμέντα από την γυναικοκτονία της Κυριακής -Το ξέσπασμα της Αξιωματικού

Η γυναικοκτονία έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων εξακολουθεί να σοκάρει, όχι μόνο ως τραγικό γεγονός που στέρησε άδικα την ζωή ενός 28χρονου κοριτσιού, αλλά και ως περιστατικό του οποίου η διαχείριση από την αστυνομία ήταν απαράδεκτη. Η 28χρονη Κυριακή Γρίβα έχασε τη ζωή της από το χέρι του 39χρονου πρώην συντρόφου της, ο οποίος την δολοφόνησε με 5 μαχαιριές έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων.

Το 28χρονο θύμα είχε μεταβεί στο αστυνομικό τμήμα προκειμένου να ζητήσει βοήθεια και προστασία, ωστόσο οι αστυνομικοί την προέτρεψαν να καλέσει την Άμεση Δράση.

Το κορίτσι μιλούσε με την Άμεση Δράση όταν ο 39χρονος την μαχαίρωνε μέχρι θανάτου έξω από το αστυνομικό τμήμα. Το τηλέφωνό της παρέμεινε ανοιχτό και από αυτό, ακούγεται η δραματική συνέχεια της δολοφονία.

Η αξιωματικός υπηρεσίας ξέσπασε σε λυγμούς

Στα νέα ηχητικά ντοκουμέντα που παρουσίασε το MEGA ακούγεται καταρχάς η αξιωματικός υπηρεσίας, η οποία είδε από το μπαλκόνι ότι κάτι συνέβη και κατέβηκε κάτω. Είναι η αξιωματικός υπηρεσίας που είπε στο κορίτσι να φύγει από το τμήμα και να καλέσει την Άμεση Δράση…

Η αξιωματικός υπηρεσίας ακούγεται να ρωτάει για την κατάσταση του κοριτσιού και αν έχει σφυγμό…

«Η κοπέλα δεν έχει σφυγμό» της λένε και τότε εκείνη ξεσπάει σε λυγμούς.

Φαρμακοποιός: Εγώ έχω, ναι, πες μου τι θέλεις. Η κοπέλα δεν έχει σφυγμό.
Αξιωματικός υπηρεσίας: Δεν έχει σφυγμό;
Φαρμακοποιός: Ναι.
Αξιωματικός Υπηρεσίας: Πέθανε;
Αστυνομικός ΔΙΑΣ: Γάζα αιμοστατική θέλουμε.
Αστυνομικός: Ο άλλος είναι ζωντανός ακόμα.
Αξιωματικός Υπηρεσίας: Αφού δεν έχει, πέθανε;
Αστυνομικός: Γάζα αιμοστατική.

Στο δεύτερο ηχητικό ακούγεται ο σκοπός να δίνει τις πρώτες εξηγήσεις στους συναδέλφους του, που φτάνουν από την Άμεση Δράση.

«Είχαν ανέβει πιο νωρίς… Πριν καταλάβουν τι είχε γίνει. Κάτι είχε, τι είχε, μαχαίρι…» ακούγεται να λέει ο σκοπός του Α.Τ. δίπλα στο φυλάκιο του οποίου, μαχαιρώθηκε η κοπέλα μέχρι θανάτου.

Σχετικά Άρθρα