Eurovision 2024: Έπεσε στα στοιχήματα η Ελλάδα

 Eurovision 2024: Έπεσε στα στοιχήματα η Ελλάδα

Ένας μήνας απέμεινε, περίπου, μέχρι τους ημιτελικούς και τον μεγάλο τελικό της φετινής Eurovision.

Στο eurovisionworld.com, το ελληνικό τραγούδι βρίσκεται πλέον στη 8η θέση των προγνωστικών για τον μεγάλο νικητή της Eurovision 2024. Τα τελευταία 24ώρα, στην πρώτη θέση έχει ανέβει η Ελβετία αφήνοντας πίσω το μέχρι πρότινος απόλυτο φαβορί Κροατία. Η Ελβετία θα εκπροσωπηθεί από τον Nemo με το τραγούδι «The Code».

Ο στόχος της ελληνικής αποστολής και η ευχή όλων είναι η Ελλάδα να πάρει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της Eurovision 2024 που θα διεξαχθεί το Σάββατο 11 Μαΐου στη Σουηδία. Όπως δείχνουν τα προγνωστικά, η Μαρίνα δεν θα δυσκολευτεί πολύ καθώς το «Ζάρι» σαρώνει και η χώρα μας μέρα με τη μέρα ανεβαίνει στον πίνακα των προγνωστικών.

Στον πίνακα των προγνωστικών Ιταλία, Ουκρανία, Ολλανδία, συμπληρώνουν την πεντάδα με την τελευταία συμμετοχή να έχει αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές με τον 26χρονο εκκεντρικό καλλιτέχνη Joost Klein και το «Europapa». Το τραγούδι αποτελεί έναν συγκινητικό φόρο τιμής στους γονείς του.

Εκτός από τα μεγάλα φαβορί, στα οποία συγκαταλέγεται και η χώρα μας, υπάρχουν και τα outsider. Πολύ χαμηλά στον πίνακα βρίσκεται τόσο η Κύπρος (25η θέση), όσο και η Αλβανία (33η θέση).

Σχετικά Άρθρα