Ανατριχιαστική μαρτυρία 52χρονης για τον σύζυγό της – “Σε 20 λεπτά θα με είχε ξεκοκαλιάσει, με έσωσε το παιδί μου”

 Ανατριχιαστική μαρτυρία 52χρονης για τον σύζυγό της – “Σε 20 λεπτά θα με είχε ξεκοκαλιάσει, με έσωσε το παιδί μου”

Είναι μια από τις κακοποιημένες γυναίκες που έχουν χρησιμοποιήσει το Panic Button. Το πάτησε τη βραδιά που για ακόμη μια φορά ο πρώην σύζυγος της στράφηκε εναντίον της. «Με το που πάτησα ήρθε μετά από 20 λεπτά. Στα 20 λεπτά θα με είχε ξεκοκαλιάσει. Ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος», λέει.

Εύλογα αναρωτιέται κανείς αν το κουμπί αρκεί για να προστατεύσει γυναίκες σαν την 52χρονη που έχει υποστεί συστηματικούς ξυλοδαρμούς από τον πρώην σύζυγό της και στο τελευταίο μάλιστα επεισόδιο εκείνη που τους χώρισε ήταν η 9χρονη κόρη τους.

«Φυσικά και μπροστά στο παιδί μου με έχει χτυπήσει. Το παιδί μου με έσωσε» εξομολογείται η γυναίκα στο Mega.

«Να με έχει πλακώσει στο ξύλο και ο κόσμος να παίρνει ασθενοφόρα και αυτός το έπαιζε τρελός. Είναι χειριστικός, ξέρει να χειρίζεται. Ξέρει τους νόμους» προσθέτει.

Η γυναίκα αυτή ζούσε τα τελευταία πέντε χρόνια μία κόλαση μέσα στο ίδιο της το σπίτι, πίσω από κλειστές πόρτες. «Ήθελα να φύγω από το σπίτι. Ήξερα ότι δεν θα γλιτώσω από τα χέρια του! Μαστουρωμένος με ναρκωτικά, χάπια», είπε η 52χρονη.

Είχαν αποκτήσει μαζί μία κορούλα, που σήμερα είναι 9 ετών. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, ήταν η πρώτη φορά που άπλωσε χέρι στο παιδί. «Έχει χτυπήσει και το παιδί. Μου έκαψε το αυτοκίνητο, επειδή του είπα φεύγω και η μάνα του δεν μπορεί άλλο περιμένει να πεθάνει».

Την απειλούσε πως αν φύγει θα τη βρει και θα τη σκοτώσει. Ώσπου μία μέρα η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο. Η 52χρονη κατάφερε να καλέσει την Άμεση Δράση.

«10-15 καταγγελίες, έχω χάσει το μέτρημα. Έχει μάθει να παίρνει αναβολές, εφέσεις. Θα ήθελα μέχρι τα δικαστήρια να είναι μέσα και να μην φοβάμαι», είπε η γυναίκα.

Για αυτόν τον άνδρα, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή βία και εξύβριση και αναμένεται η εκδίκαση της υπόθεσης.

Μέχρι τότε, κυκλοφορεί ελεύθερος, με όρο τα ασφαλιστικά μέτρα. Η 52χρονη πιστεύει ότι θα είναι η επόμενη γυναίκα που θα βρεθεί νεκρή.

Σχετικά Άρθρα