Άγιοι Ανάργυροι: “Πήγε με αίματα στο νοσοκομείο και μάθαμε πως έχασε το παιδί”

 Άγιοι Ανάργυροι: “Πήγε με αίματα στο νοσοκομείο και μάθαμε πως έχασε το παιδί”

Η θεία της 28χρονης Κυριακής, η οποία δολοφονήθηκε έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων επανήλθε σήμερα με νέες δηλώσεις για το θέμα του παιδιού που κυοφορούσε και έχασε εξαιτίας του δολοφόνου της σε παλιότερη αντιδικία τους.

«Την είχε πετάξει στο δρόμο, πήγε στη αστυνομία, της έδωσαν κουβερτούλα την σκεπάσανε. Πήγε στην αστυνομία και την πήγαν στη μαμά της και μαζί πήγαν στο νοσοκομείο, με αίματα και εκεί μάθαμε πως έχασε το παιδί».

Προ ημερών είχε αναφερθεί ότι πριν περίπου δυο χρόνια η 28χρονη Κυριακή είχε μείνει έγκυος από τον 38χρονο δολοφόνο της και είχε αποβάλει επειδή φέρεται, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, να είχε κακοποιηθεί από τον ίδιο ενδεχομένως και με αυτό τον σκοπό.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με όσα είχε καταγγείλει και τότε στο STAR η θεία της κοπέλας, ο δράστης είχε απειλήσει πολλές φορές την 28χρονη και την είχε χτυπήσει σε σημείο που κάποια στιγμή έχασε και παιδί που είχε στα σπλάχνα της.

Ραγίζει καρδιές ο πατέρας της Κυριακής

Την ίδια στιγμή ραγίζει καρδιές ο πατέρας της 28χρονης κοπέλας που δολοφονήθηκε άγρια μπροστά στο Α.Τ. Αγίων Αναργύρων.

«Να πείτε σε όλους τους “μεγάλους” που λένε ότι πονάνε μαζί μου, ότι ο μόνος πόνος που αντέχεται, είναι ο πόνος του άλλου», είπε με νόημα στον ΑΝΤ1 ο πατέρας της Κυριακής.

Τι υποστηρίζει ο δράστης

«Δε θυμάμαι τι έχει γίνει, σήμερα έμαθα ότι έκανα κακό στην Κυριακή», είπε στην ανακρίτρια ο 39χρονος που δολοφόνησε την 28χρονη Κυριακή Γρίβα έξω από το ΑΤ των Αγίων Αναργύρων. Ο ίδιος επικαλέστηκε χρόνια ψυχιατρικά προβλήματα και έδωσε απολογητικό υπόμνημα στην ανακρίτρια.

Tην Πέμπτη 4 Απριλίου ο δράστης βρέθηκε στο ανακριτικό γραφείο και δεν είπε τίποτα για την υπόθεση της δολοφονίας. Αντίθετα, επικαλέστηκε ένα κενό μνήμης για το αδικοχαμένο κορίτσι. Αυτό που ζήτησε είναι να του αναγνωριστεί το ακαταλόγιστο της πράξης του και επικαλείται σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα.

Μάλιστα ζήτησε να μην κρατηθεί λόγω των ψυχιατρικών προβλημάτων ή διαφορετικά να του αναγνωριστεί μειωμένος καταλογισμός και να κρατηθεί σε ψυχιατρικό νοσοκομείο, όπως και τελικώς αποφασίστηκε. Προφυλακίστηκε δηλαδή, ωστόσο θα κρατείται προσωρινά στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού.

Σχετικά Άρθρα