AEK: Τα δωρεάν εισιτήρια για την μεγάλη γιορτή των 100 χρόνων

 AEK: Τα δωρεάν εισιτήρια για την μεγάλη γιορτή των 100 χρόνων

Στις 13 Απριλίου στη Νέα Φιλαδέλφεια θα πραγματοποιηθεί μία ξεχωριστή εκδήλωση για τα γενέθλια της Ένωσης. Λεπτομέρειες για τα δωρεάν εισιτήρια εισόδου στην μεγάλη γιορτή για τα εκατό χρόνια έδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης αναφέρει τα εξής:

«Φίλοι της ΑΕΚ!

Η μέρα των Εκατοστών Γενεθλίων της αγαπημένης μας ομάδας πλησιάζει. Το Σάββατο 13 Απριλίου η ΠΑΕ ΑΕΚ ετοιμάζει μια πολύ μεγάλη γιορτή στον περιβάλλοντα χώρο της OPAP Arena, που θα κορυφωθεί με την ανύψωση του Αερόστατου των 100 Χρόνων της ΑΕΚ, μέσα από το γήπεδο μας.

Η συμμετοχή του κόσμου της ΑΕΚ, η συμμετοχή σας, θα είναι στο επίκεντρο αυτής της γιορτής. Το πρόγραμμα της γιορτής θα περιλαμβάνει πολλές δράσεις για μικρούς και μεγάλους και πολλές εκπλήξεις για όσους βρεθούν στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η γιορτή και οι δράσεις που θα τη συνοδεύσουν θα ξεκινήσει στις 14.00 και θα ολοκληρωθεί στις 17.00. Η απόγείωση του Αερόστατου των 100 Χρόνων της ΑΕΚ είναι προγραμματισμένη για τις 18.00 και οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν να την παρακολουθήσουν μέσα από την OPAP Arena, της οποίας θύρες θα ανοίξουν για τον συγκεκριμένο σκοπό στις 16.30.

Σας υποσχόμαστε μια αξέχαστη εμπειρία για τα Γενέθλια της ΑΕΚ Μας. Μια εμπειρία που θα ζήσουμε όλοι μαζί και θα μείνει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό μας.

Πως θα βρεθείτε στην εκδήλωση

Όσοι φίλαθλοι επιθυμούν να παραβρεθούν στην εκδήλωση θα πρέπει να προμηθευτούν το Δωρεάν Δελτίο Εισόδου τους.

Σήμερα 5/4/2024 στις 16:00 θα ξεκινήσει η διάθεσή Δωρεάν Δελτίων Εισόδου με προτεραιότητα στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, οι οποίοι θα πρέπει να συμπληρώσουν στο πεδίο «κουπόνι» τον κωδικό QR που βρίσκεται πάνω στο εισιτήριο.

Αναλυτικά:

Tα εισιτήρια διαρκείας όλων των θυρών, εξαιρουμένων των επισήμων ( 31-33 ), είναι ενεργά κουπόνια για όλες τις διαθέσιμες θύρες πλην των επισήμων ( 31-33 ).

Τα εισιτήρια διαρκείας των επισήμων 31-33 είναι ενεργά κουπόνια μόνο για τις αντίστοιχες θύρες 31-33.

*Κάθε κωδικός αντιστοιχεί σε ένα δελτίο εισόδου.

Την Δευτέρα 8/4/2024 στις 16:00 η πλατφόρμα θα ανοίξει για όλους.

*Εάν δεν είστε σίγουροι ότι θα παραβρεθείτε στην εκδήλωση μην προμηθευτείτε δελτίο εισόδου. Είναι κρίμα να στερήσουμε θέσεις από άλλους ΑΕΚτζήδες…!

Εξασφαλίστε το εισιτήριο εδώ

aekfc.gr».

Σχετικά Άρθρα