Κάρλα Μπρούνι: “Η μοιχεία δεν είναι αμαρτία”

 Κάρλα Μπρούνι: “Η μοιχεία δεν είναι αμαρτία”

Μία συνέντευξη στην ιταλική εκπομπή «Belve» έδωσε η Κάρλα Μπρούνι δηλώνοντας πως δεν καταδικάζει την απιστία, αν είναι μόνο «φυσική», χωρίς να υπάρχει έρωτας. «Η μοιχεία δεν είναι αμαρτία για μένα, είμαι η κόρη αυτής της αγάπης», δήλωσε.

Το 2018 το πρώην μοντέλο είχε αποκαλύψει πως είναι καρπός μίας 6χρονης εξωσυζυγικής σχέσης της μητέρας της. Ο βιολογικός της πατέρας είναι ο πρώην κλασικός κιθαρίστας Maurizio Remmert, με τον οποίο η μητέρα της είχε μια εξάχρονη εξωσυζυγική σχέση.

Στα 20 της η Μπρούνι είχε σχέση με τον Έρικ Κλάπτον, τον οποίο εγκατέλειψε για τον Μικ Τζάγκερ. Ένα σημείωμα της Μπρούνι στον Τζάγκερ, ήταν η αιτία του διαζυγίου του τραγουδιστή των Stones με την Τζέρι Χολ.

Η Μπρούνι έχει έναν 22χρονο γιο εκτός γάμου με τον καθηγητής Φιλοσοφίας, Ραφαέλ Έντοβεν ο οποίος χώρισε τη γυναίκα του για χάρη της. Το σούπερ μόντελ είχε σχέση και με τον πατέρα του Ραφαέλ, τον εκδότη και συγγραφέα Ζαν Πολ Έντοβεν.

Η Μπρούνι στη συνέντευξή της δήλωσε επιρρεπής στους εθισμούς, στο αλκοόλ, τον καπνό και τη ζάχαρη γιατί «δεν έχει όρια».

Σχετικά Άρθρα