Μαντούβαλος: Δεν γίνεται ρε παιδιά να βασανίζεται ο Μητσοτάκης για μια δολοφονία

 Μαντούβαλος: Δεν γίνεται ρε παιδιά να βασανίζεται ο Μητσοτάκης για μια δολοφονία

Είναι πρώτο θέμα στην επικαιρότητα. Και πώς θα μπορούσε να ισχύει κάτι διαφορετικό όταν το ένα συγκλονιστικό στοιχείο διαδέχεται το άλλο.

Μια κοπέλα που έκανε όλα όσα έπρεπε να κάνει για να προστατέψει τον εαυτό της, δεν βρίσκεται πλέον ανάμεσά μας. Και μίλησε και κατήγγειλε και ζήτησε βοήθεια. Έφτασε μέχρι το αστυνομικό τμήμα για να προστατευθεί από τον κακοποιητή που εξελίχθηκε σε δολοφόνο της. Και της αφαίρεσε τη ζωή ακριβώς απ’ έξω, δίπλα στο φυλάκιο.

Όλοι μας έχουμε μείνει άναυδοι, όλοι μας έχουμε δεκάδες ερωτήματα, όλοι μας αναρωτιόμαστε πώς διάολο μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο.

Όχι όλοι, για την ακρίβεια. Ο Πέτρος Μαντούβαλος έχει μια άλλη θεώρηση των πραγμάτων και φρόντισε να μας ενημερώσει μέσω του ΣΚΑΪ.

«Εδώ απέτυχε η αστυνομία στο 100%. Όμως, σε κάποια πράγματα πρέπει να δείξουμε εμπιστοσύνη», ανέφερε αρχικά με στόχο να δείξει την απόλυτη εμπιστοσύνη του στην κυβέρνηση.

Και συνέχισε: «Εγώ ως Πέτρος Μαντούβαλος πιστεύω και τον νέο αρχηγό της αστυνομίας και τη φυσική ηγεσία, αλλά και τον υπουργό, αλλά στο τέλος τέλος και την κυβέρνηση ρε παιδιά…

Δεν γίνεται να βασανίζεται εκείνος ο Μητσοτάκης να κάνει χίλια πράγματα και να του χαλάει μια στιγμή μια δολοφονία σε ένα αστυνομικό τμήμα! Αυτό δεν το δέχομαι!».

Σχετικά Άρθρα