Κέρκυρα:Συνελήφθη 17χρονος μαθητής που μαχαίρωσε δύο εφήβους και έναν περαστικό

 Κέρκυρα:Συνελήφθη 17χρονος μαθητής που μαχαίρωσε δύο εφήβους και έναν περαστικό

Κάτι παραπάνω από μια ώρα κράτησαν οι αναζητήσεις για τον εντοπισμό του 17χρονου μαθητή που σκόρπισε τον πανικό στην πλατεία Σαρόκο της Κέρκυρας, το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν τραυμάτισε με μαχαίρι δύο ανήλικους μαθητές και έναν περαστικό που προσπάθησε να τον εμποδίσει. Ο νεαρός, ο οποίος είναι μαθητής Λυκείου γνωστός με ψευδώνυμο, το είχε βάλει στα πόδια μετά το αιματηρό επεισόδιο.

Ωστόσο, εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς, συνελήφθη και προσήχθη για προανάκριση, ώστε να εξηγήσει τους λόγους που προκάλεσαν το βίαιο αμόκ του. Ήδη, σχηματίζεται σε βάρος του δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ο δράστης ήρθε αρχικά στα χέρια με έναν 14χρονο μαθητή Γυμνασίου, αλλά στη συνέχεια έβγαλε μαχαίρι και τον χτύπησε στα πλευρά. Στη συνέχεια, τραυμάτισε με το ίδιο μαχαίρι στο πόδι έναν 17χρονο που επιχείρησε να παρέμβει, αλλά και στο χέρι έναν 49χρονο ο οποίος περνούσε τυχαία και έτρεξε να βοηθήσει τα δυο παιδιά. Και οι τρεις μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Κέρκυρας ελαφρά τραυματισμένοι, αλλά και με ισχυρό σοκ από τα όσα συνέβησαν.

Σχετικά Άρθρα