Κέρκυρα: Βίντεο-ντοκουμέντο από την αιματηρή συμπλοκή ανηλίκων

 Κέρκυρα: Βίντεο-ντοκουμέντο από την αιματηρή συμπλοκή ανηλίκων

Βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή της αιματηρής συμπλοκής μεταξύ ανήλικων μαθητών στην Κέρκυρα ήρθε στη δημοσιότητα. Στο βίντεο φαίνεται πως οι δύο μαθητές, 14 και 17 ετών έρχονται στα χέρια, πέφτουν στο έδαφος ενώ δεκάδες άτομα γύρω τους παρακολουθούν.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι ο λεκτικός τσακωμός τους κατέληξε σε αιματηρή επίθεση, όταν ο ένας τράβηξε μαχαίρι και επιτέθηκε στον άλλο με αποτέλεσμα να τραυματιστούν. Από την επίθεση τραυματίστηκε και ένας 49χρονος Ιταλός που βρέθηκε στο σημείο και προσπάθησε να τους χωρίσει.

Στο σημείο έσπευσαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και μετέφεραν στο Νοσοκομείο τον 14χρονο μαθητή γυμνασίου που δέχθηκε την επίθεση και τραυματίστηκε στο πόδι, τον 17χρονο φίλο του και τον Ιταλό, στον οποίο παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και έφυγε.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 17χρονος τραυματίας πρόκειται να μεταφερθεί με αεροδιακομιδή στο πανεπιστημιακό των Ιωαννίνων γιατί θα χρειαστεί αγγειοχειρουργική επέμβαση, καθώς διαπιστώθηκε αγγειακό ανεύρυσμα εξαιτίας του τραυματισμού.

Σχετικά Άρθρα