Γυναικοκτονία/Άγιοι Ανάργυροι:Είχε κάνει μήνυση στον δράστη για βιασμό-Βίντεο ντοκουμέντο αμέσως μετά τη θανάσιμη επίθεση

 Γυναικοκτονία/Άγιοι Ανάργυροι:Είχε κάνει μήνυση στον δράστη για βιασμό-Βίντεο ντοκουμέντο αμέσως μετά τη θανάσιμη επίθεση

Τα όσα δεν έγιναν στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων, λίγα μέτρα από το οποίο έπεσε νεκρή μια 28χρονη από το χέρι του πρώην συντρόφου της λίγη ώρα αφότου είχε προχωρήσει σε καταγγελία εναντίον του, θα βρεθούν στο επίκεντρο Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης που διατάχθηκε από τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής. Η 28χρονη που τραυματίστηκε θανάσιμα, αργά χθες το βράδυ, λίγα μέτρα από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων, όταν της επέφερε μαχαιριές ο 39χρονος πρώην σύντροφός της, είχε υποβάλει μήνυση σε βάρος του, το 2020, για βιαιοπραγία και βιασμό.

Η νέα γυναικοκτονία, που έχει παγώσει για άλλη μια φορά την ελληνική κοινωνία, έγινε γύρω στις 10.30 το βράδυ της Δευτέρας (1/4) μπροστά σχεδόν στο φυλάκιο του ΑΤ Αγ. Αναργύρων, όπως δείχνει το βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά, που μετέδωσε το κανάλι.

Το φως της δημοσιότητας είδαν οι φωτογραφίες της 28χρονης με τον πρώην σύντροφό της και δράστη του εγκλήματος:

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 28χρονη είχε μεταβεί στο ΑΤ Αγ. Αναργύρων, συνοδευόμενη από έναν φίλο της, προκειμένου να καταγγείλει ότι είχε δει κάτω από το σπίτι της τον πρώην σύντροφό της, εναντίον του οποίου είχε καταθέσει μήνυση για βιασμό και βιαιοπραγία το 2020 και είχε ζητήσει ασφαλιστικά μέτρα. Θολές είναι οι πληροφορίες για το αν προχώρησε σε νέα μήνυση, αλλά συγκλίνουν στο ότι η νεαρή γυναίκα ζήτησε να τη συνοδεύσει περιπολικό στο σπίτι της επειδή φοβόταν.

Σύμφωνα με το Mega, της είπαν πως δεν ήταν κάποιο περιπολικό διαθέσιμο και έπρεπε να καλέσει την Άμεση Δράση. Η 28χρονη βγήκε από το κτίριο, απομακρύνθηκε λίγο και επιχείρησε να καλέσει την Άμεση Δράση. Ωστόσο, ο 39χρονος της είχε στήσει καρτέρι δίπλα από το αστυνομικό φυλάκιο, και τη μαχαίρωσε μέχρι θανάτου.

Στη συνέχεια ο δράστης έσπευσε να αυτοτραυματιστεί και πλέον νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοκομομείο «Γ. Γεννηματάς».

Μάλιστα, σοκάρει η λεπτομέρεια που ήρθε στο φως της δημοσιότητας ότι η 28χρονη είχε καλέσει το 100 την ώρα που της επιτέθηκε ο 39χρονος και στο κέντρο της Άμεσης Δράσης άκουγαν τα ουρλιαχτά της.

Σχετικά Άρθρα