Γυναικοκτονία/Άγιοι Ανάργυροι: Σοβαρά ερωτήματα για την αστυνομία-Αρνήθηκε συνοδεία περιπολικού στο θύμα- Διατάχθηκε ΕΔΕ

 Γυναικοκτονία/Άγιοι Ανάργυροι: Σοβαρά ερωτήματα για την αστυνομία-Αρνήθηκε συνοδεία περιπολικού στο θύμα- Διατάχθηκε ΕΔΕ

Η 28χρονη έπεσε νεκρή μετά από επίθεση που δέχτηκε από τον πρώην σύντροφό της, λίγα μέτρα από το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα στο οποίο είχε μεταβεί για να τον καταγγείλει για βίαιη συμπεριφορά. Η νέα υπόθεση γυναικτονίας γεννά σοβαρά ερωτήματα για τη στάση της αστυνομίας καθώς, σύμφωνα με την ΕΡΤ, η άτυχη γυναίκα, η οποία βρέθηκε στο ΑΤ μαζί με τον φίλο της για να προβεί σε καταγγελία, ζήτησε από τους αστυνομικούς να τη συνοδεύσει περιπολικό στο σπίτι της. Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως, διατάχθηκε ΕΔΕ για τα όσα έγιναν ή δεν έγιναν στο Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων, το μοιραίο διάστημα.

Η απάντηση που έλαβε από τους αστυνομικούς ήταν πως κάτι τέτοιο δεν ήταν δυνατό και πως έπρεπε η ίδια να καλέσει την Άμεση Δράση.

  • Όταν βγήκε από το Αστυνομικό Τμήμα και την ώρα που φέρεται να επιχείρησε να τηλεφωνήσει στο 100, η 28χρονη δέχτηκε την επίθεση του πρώην συντρόφου της, ο οποίος λίγα μέτρα από τη σκοπιά της κατάφερε θανάσιμους τραυματισμούς με μαχαίρι, παρά τις προσπάθειες του φίλου της και άλλων ατόμων να τον αποτρέψουν..

Ο 39χρονος δράστης, στη θέα των αστυνομικών μάλιστα, έστρεψε στον εαυτό του το μαχαίρι και αυτοτραυματίστηκε, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο “Γεννηματάς” με ασθενοφόρο, συνοδεία αστυνομικών.

Από την Ασφάλεια βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα για να διαπιστωθεί όλο το ιστορικό μεταξύ θύματος και δράστη και να αποσαφηνιστούν οι συνθήκες αυτού του άγριου εγκλήματος.

Στην ανακοίνωση της ΓΑΔΑ αναφέρεται σχετικά:

«Πριν από λίγο εντοπίστηκε θανάσιμα τραυματισμένη γυναίκα από αιχμηρό αντικείμενο στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων. Από το σημείο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο συνοδεία αστυνομικών σε νοσκομείο ο φερόμενος δράστης της επίθεσης. Διενεργείται προανάκριση από τη Διευθυνση Ασφαλείας Αθηνών».

Σχετικά Άρθρα