Σταυρούλα Γκ.:Εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου με ενδεχόμενη ανατροπή -Την στραγγάλισαν;

 Σταυρούλα Γκ.:Εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου με ενδεχόμενη ανατροπή -Την στραγγάλισαν;

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση θανάτου της 53χρονης Σταυρούλας Γκουγκουλιά από την Κυψέλη, που βρέθηκε νεκρή στην θάλασσα στον Πόρο, καθώς ένα εύρημα στις ιστολογικές εξετάσεις που διενεργήθηκαν στη σορό της δείχνει ότι δεν αποκλείεται να είχε προηγηθεί ο στραγγαλισμός της. Πιο αναλυτικά, όπως εξήγησε ο παθολογοανατόμος Χρήστος Ευτυχιάδης, ο οποίος διορίστηκε ως πραγματογνώμονας από το υπουργείο Δικαιοσύνης για να μελετήσει τις ιστολογικές εξετάσεις της 53χρονης για τυχόν νέα στοιχεία, διαπιστώθηκε ότι υπήρχε αιμορραγική διήθηση στην περιοχή του Τραχήλου της γυναίκας, μέσω μιας διαδικασίας με ειδική χρώση.

Ουσιαστικά, αυτό σημαίνει ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να υπήρξε στραγγαλισμός, χωρίς όμως έως τώρα κάτι τέτοιο να επιβεβαιώνεται, όπως εξηγεί ο ίδιος μιλώντας στο Star. Πλέον, πρέπει να διαπιστωθεί αν είναι ακέραιο το υοειδές οστό, το οποίο, αν έχει υποστεί κάταγμα, σημαίνει ότι έχει προηγηθεί στραγγαλισμός.

Πάντως, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα πρώτα στοιχεία δεν κάνουν λόγο για «τραυματισμένο» υοειδές οστό στην Σταυρούλα.

Το συγκεκριμένο εύρημα στις ιστολογικές εξετάσεις έχει προκαλέσει αναστάτωση στους ανθρώπους της αδικοχαμένης γυναίκας από την Κυψέλη, που η σορός της είχε ταυτοποιηθεί στα αζήτητα της ιατροδικαστικής υπηρεσίας, ενώ προηγουμένως είχε εντοπιστεί στον Πόρο.

Από την πλευρά του ο Χάρης Βεραμόν τόνισε πως δεν υπάρχει περίπτωση εγκληματικής ενέργειας, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή κ. Τσαντίρη που έκανε την πρώτη νεκροψία.

Περισσότερο «φως» στην υπόθεση, καθώς και στα νέα στοιχεία αναμένεται να ρίξει η περαιτέρω έρευνα που γίνεται.

Σχετικά Άρθρα