Οικονόμου στην Παγώνη για το χρώμα στο σακάκι της: “Δεν μας αρέσει σήμερα το κίτρινο λόγω ΑΕΚ”

 Οικονόμου στην Παγώνη για το χρώμα στο σακάκι της: “Δεν μας αρέσει σήμερα το κίτρινο λόγω ΑΕΚ”

Το χρώμα του σακακιού της Ματίνας Παγώνη δεν… άρεσε ιδιαίτερα στον Δημήτρη Οικονόμου, λόγω της επικράτησης της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού με 1-0 στην OPAP Arena.

Στην εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ ήταν καλεσμένη το πρωί της Δευτέρας (1/4) η Ματίνα Παγώνη, η οποία έκανε το… λάθος να πάει με κίτρινο σακάκι. Κάτι που παρατήρησε ο Δημήτρης Οικονόμου.

Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ είχε όρεξη για καζούρα παρά την ήττα του Ολυμπιακού από την ΑΕΚ στην OPAP Arena. «Το χρώμα αυτό δεν είναι καλό που βάλατε σήμερα γιατί μοιάζει με κίτρινο», είπε ο Δημήτρης Οικονόμου στη Ματίνα Παγώνη.

«Δεν μας αρέσει σήμερα το κίτρινο λόγω ΑΕΚ», συνέχισε ο παρουσιαστής, γνωστός για την αγάπη που τρέφει στον Ολυμπιακό. «Πέρασες καλά χθες;» του είπε θέλοντας να τον πειράξει ο Βαγγέλης Παπαδημητρίου.

«Είδα τον βάζελο χθες και αμέσως μετά κοιμήθηκα. Δεν ήθελα να δω τίποτα άλλο και ξύπνησα το πρωί και είδα ένα μήνυμα ενός φίλου από μια σελίδα στο facebook ”εδώ μόνο γνήσιοι ΑΕΚτζήδες” και παρουσιάζει την ΑΕΚ ως Ποπάι που έχει φάει το σπανάκι και ρίχνει μία στον Ολυμπιακό που όπως βλέπετε είναι θηρίο, είναι γίγαντας. Ε μία στο εκατομμύριο μπορεί να γίνει κι αυτό… Περαστικά μας σε μας τους Ολυμπιακούς, του χρόνου πάλι, να είμαστε καλά με υγεία», πρόσθεσε ο Δημήτρης Οικονόμου.

Σχετικά Άρθρα