Μαρτυρία για την τραγωδία στη Βέροια: “Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα να συνέβαινε, οι γυναίκες θα ζούσαν”

 Μαρτυρία για την τραγωδία στη Βέροια: “Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα να συνέβαινε, οι γυναίκες θα ζούσαν”

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία του χωριού Πατρίδα Ημαθίας από το τροχαίο δυστύχημα, το οποίο σημειώθηκε σήμερα το πρωί και είχε ως αποτέλεσμα, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, να χάσουν τη ζωή τους δύο γυναίκες, ηλικίας 68 και 20 ετών.

Όπως λέει στο ethnos.gr o Αντώνης Καγκελίδης, κάτοικος της Πατρίδας, ο δυνατός ήχος που προκλήθηκε από το τροχαίο, αναστάτωσε ολόκληρο το χωριό.

«Η στάση που έγινε το τραγικό δυστύχημα, βρίσκεται στην εθνική οδό Βέροιας – Νάουσας, στο ρεύμα προς την Βέροια, απέναντι ακριβώς από το γήπεδο του χωριού μας. Οι δύο γυναίκες περίμεναν το λεωφορείο. Το ΙΧ αυτοκίνητο είχε κατεύθυνση προς τη Νάουσα αλλά ξαφνικά πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε επάνω στη στάση. Χτύπησε τις δύο γυναίκες και τις εκσφενδόνισε τουλάχιστον 10-15 μέτρα μακριά. Τις πέταξε μέσα στην αυλή ενός παρακείμενου σπιτιού», λέει στο ethnos.gr ο κ. Καγκελίδης.

Κατά τον ίδιο, έφτασαν άμεσα στο σημείο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Εντόπισαν αρχικά τη νεαρή γυναίκα αλλά περίοικος τους είπε ότι υπάρχει και δεύτερη γυναίκα χτυπημένη, λίγο πιο πέρα από την πρώτη.

«Μετά το τροχαίο ο οδηγός του αυτοκινήτου είπε ότι ζαλίστηκε και έχασε τον έλεγχο του οχήματός του. Μάθαμε ότι η 68χρονη συγχωριανή μας έφυγε γρήγορα από τη ζωή, όμως, για τη νεαρή γυναίκα πιστεύαμε ότι ζει και ότι από το δυστύχημα θα χάσει το πόδι της. Δυστυχώς, όμως, τα νέα δεν είναι ευχάριστα ούτε και για εκείνη», σημειώνει ο κ. Καγκελίδης.

Τραγική ειρωνεία το γεγονός ότι το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε λίγα δευτερόλεπτα πριν φτάσει στη στάση το αστικό λεωφορείο, στο οποίο επρόκειτο να επιβιβαστούν οι δύο γυναίκες.

«Το λεωφορείο απείχε λίγα μέτρα από τη στάση, τη στιγμή που έγινε το μοιραίο δυστύχημα. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα να έχανε τον έλεγχο ο οδηγός του αυτοκινήτου, θα έπεφτε επάνω στο λεωφορείο και οι δύο συγχωριανές μας τώρα κατά πάσα πιθανότητα θα ζούσαν», υπογραμμίζει ο κ. Καγκελίδης.

Σχετικά Άρθρα