Ανακοίνωση Μαξίμου:Η κ.Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη προσφεύγει στη Δικαιοσύνη κατά της Έλενας Ακρίτα- Απάντηση της Βουλεύτριας

 Ανακοίνωση Μαξίμου:Η κ.Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη προσφεύγει στη Δικαιοσύνη κατά της Έλενας Ακρίτα- Απάντηση της Βουλεύτριας

Στην Δικαιοσύνη προσφεύγει η σύζυγος του πρωθυπουργού, Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη κατά της βουλευτού Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενας Ακρίτα με αφορμή ανάρτηση της δεύτερης στο Facebook. Απαντώντας η Έλενα Ακρίτα έγραψε: Α bientot, madame

«Σε συνέχεια της χθεσινής συκοφαντικής ανάρτησης της βουλευτού επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Έλενας Ακρίτα, το περιεχόμενο της οποίας επανέλαβε και σήμερα, η κυρία Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη θα προβεί στο αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα στις απαραίτητες νομικές ενέργειες κατά το αστικό και ποινικό δίκαιο, με σκοπό την αποκατάσταση της αλήθειας και της προσωπικότητάς της» τονίζει σε ανακοίνωση το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

«Θεωρούμε αυτονόητο πως το σύνολο της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ θα αποδεχθεί την άρση της ασυλίας της κυρίας Ακρίτα, προκειμένου να λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη για τους ψευδείς και συκοφαντικούς ισχυρισμούς της» προστίθεται στην ίδια ανακοίνωση.

  • Απαντώντας η βουλεύτρια Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα σε ανάρτησή της είπε ότι θα ζητήσει την άρση της ασυλίας της από τη Βουλή, καθώς «εγώ δεν είμαι δειλή, δεν ιδρώνει το αυτί μου από απειλές και δεν κρύβομαι από κανέναν».

Μάλιστα έσπευσε να αναφέρει ότι «ανυπομονώ να βρεθούμε με την συζυγο του πρωθυπουργού και να μάς αποκαλύψει επιτέλους την προέλευση των 40 ακινήτων, όλη την αλήθεια για το σπίτι Βολταίρου και αν γνωρίζει πώς και πού κατασπαταλήθηκαν τα σχεδόν 500.000.000 χρέος της ΝΔ πού από την τσέπη μας πληρώσαμε οι Έλληνες φορολογούμενοι».

«A bientot, madame», καταλήγει η Έλενα Ακρίτα στην ανάρτησή της.

Σημειώνεται πως η Έλενα Ακρίτα σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, είχε γράψει απαντώντας στον Θάνο Δημάδη:

«Tο λάθος του Τάιλερ είναι ότι δε γεννήθηκε Μαρέβα.
Ο Τάιλερ δεν έχει σπίτι Βολταίρου.
Δεν έχει 40 ακίνητα που δεν ξέρουμε από πού κρατάει η σκούφια τους.
Δεν κάνει περίεργες μπίζνες με μεγάλες εταιρίες.
Δεν αναλαμβάνει χαριστικά αναθέσεις κοστουμιών όπως της Aegean και των στολών-εκτρωμάτων των ταξιθετών/τριών στην Λυρική.
Δεν κάνει πολιτικό παιχνίδι με συμφωνίες κάτω από το τραπέζι.
Δεν καταχράται τη θεσμική θέση του συντρόφου του.
Δεν παραγοντίζει με sms και τηλεφωνήματα σε επιχειρηματίες και μεγαλοεκδότες.
Δεν παίζει παιχνιδάκια με τα Πόθεν Εσχες, δεν κάνει τίποτα παράνομο, τίποτα ύποπτο.
Εχω γνωρίσει καλά τον Τάιλερ Μακμπέτ. Έχω κουβεντιάσει πολύ μαζί του και σάς βεβαιώνω πώς πρόκειται για ένα άτομο σοβαρό, με ενσυναίσθηση, πολιτική σκέψη και αυτόνομες απόψεις.
Δεν είναι ουραγός του Στέφανου, δεν είναι ακόλουθος, δεν είναι διακοσμητικός. Και σίγουρα δεν επιδίδεται σε υπόγειους βυζαντινισμούς όπως η εν λόγω κυρία.
Ο Τάιλερ στηρίζει τον άνθρωπο του και τον στηρίζει επί της ουσίας, διατηρώντας παράλληλα ακέραιη την αυτονομία της προσωπικότητας του.
Γι’ αυτό Τάιλερ, ευτυχώς που δε γεννήθηκες Μαρέβα».

Αναλυτικά η ανάρτηση Δημάδη

Το «λάθος» της Μαρέβας Μητσοτάκη στην Ελλάδα είναι ότι δεν γεννήθηκε Τάιλερ. Εδώ που τα λέμε είναι μεγάλο το ρίσκο που πήρε να είναι γυναίκα, επιχειρηματίας, ανεξάρτητη οικονομικά. Πληρώνει σήμερα ακριβά αυτές τις επιλογές.

Αν είχε γεννηθεί Τάιλερ ας πούμε, να είναι άεργος και να κρέμεται από το παντελόνι του άντρα της, να σέρνεται σαν βαλιτσάκι από τον σύζυγό της σε κομματικές συνάξεις σε ταβέρνες και συνέδρια σε ρόλο κλακαδόρου, να τον ακολουθεί παντού, να είναι η σκιά του, να φοράει κολλητά παντελόνια που να αναδεικνύουν τους γλουτούς της, να γλυκοκοιτάζει τον άντρα της μπροστά στις κάμερες και να δηλώνει έτσι ότι είναι η δούλα και κυρά του υπεύθυνη για το κατούρημα του σκύλου τους · όλα αυτά τα παραπάνω που δεν είναι η Μαρέβα είναι τα τεράστια «λάθη» της στην χώρα όπου οι εκδότες για να πουλήσουν τα φύλλα του σεξισμού τους διατυμπανίζουν τον σεξισμό τους σαν παράσημο, γιατί αυτά τα πρότυπα τύπου Τάιλερ έχουν μάθει απ’ τους πατεράδες και μανάδες τους για τον ρόλο των γυναικών στην δημόσια ζωή.

Οι γυναίκες για αυτούς, όσο πιο επιτυχημένες και ανεξάρτητες είναι, τόσο μεγαλύτερος εχθρός τους είναι. Γί αυτό, Μαρέβα, κρίμα που δεν γεννήθηκες Τάιλερ.

Σχετικά Άρθρα