Χάθηκαν τρεις ζωές σε λίγες ώρες-Συγκλονιστικές μαρτυρίες και εικόνες από τα τροχαία σε Βέροια-Καλλιθέα

 Χάθηκαν τρεις ζωές σε λίγες ώρες-Συγκλονιστικές μαρτυρίες και εικόνες από τα τροχαία σε Βέροια-Καλλιθέα

Βαρύς είναι ο «φόρος αίματος» στην άσφαλτο, για ακόμη μία μέρα, με 3 ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους σε δυο τροχαία δυστυχήματα με διαφορά λίγων ωρών. Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία του χωριού Πατρίδα Ημαθίας από το τροχαίο δυστύχημα, το οποίο σημειώθηκε σήμερα το πρωί και είχε ως αποτέλεσμα, να χάσουν τη ζωή τους δύο γυναίκες, ηλικίας 68 και 20 ετών. Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε λίγες ώρες αργότερα στην Καλλιθέα με μια γυναίκα να χάνει τη ζωή της και δυο άτομα να τραυματίζονται.

Βέροια: Έχασαν τη ζωή τους δυο γυναίκες για λίγα δευτερόλεπτα

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για το πόσο άδικα έχασαν τη ζωή τους δυο γυναίκες στην Πατρίδα Ημαθίας, μια 68χρονη και μια 20χρονη, που απλά περίμεναν να πάρουν το λεωφορείο. Ένα λεωφορείο που αν είχε περάσει λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα, ίσως να μην γράφονταν αυτές οι γραμμές τώρα…

«Το λεωφορείο απείχε λίγα μέτρα από τη στάση, τη στιγμή που έγινε το μοιραίο δυστύχημα. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα να έχανε τον έλεγχο ο οδηγός του αυτοκινήτου, θα έπεφτε επάνω στο λεωφορείο και οι δύο συγχωριανές μας τώρα κατά πάσα πιθανότητα θα ζούσαν», αποκάλυψε o Αντώνης Καγκελίδης, κάτοικος της Πατρίδας.

«Η στάση που έγινε το τραγικό δυστύχημα, βρίσκεται στην εθνική οδό Βέροιας – Νάουσας, στο ρεύμα προς την Βέροια, απέναντι ακριβώς από το γήπεδο του χωριού μας. Οι δύο γυναίκες περίμεναν το λεωφορείο. Το ΙΧ αυτοκίνητο είχε κατεύθυνση προς τη Νάουσα αλλά ξαφνικά πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε επάνω στη στάση. Χτύπησε τις δύο γυναίκες και τις εκσφενδόνισε τουλάχιστον 10-15 μέτρα μακριά. Τις πέταξε μέσα στην αυλή ενός παρακείμενου σπιτιού», λέει στο ethnos.gr ο κ. Καγκελίδης.

Κατά τον ίδιο, έφτασαν άμεσα στο σημείο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Εντόπισαν αρχικά τη νεαρή γυναίκα αλλά περίοικος τους είπε ότι υπάρχει και δεύτερη γυναίκα χτυπημένη, λίγο πιο πέρα από την πρώτη.

«Μετά το τροχαίο ο οδηγός του αυτοκινήτου είπε ότι ζαλίστηκε και έχασε τον έλεγχο του οχήματός του. Μάθαμε ότι η 68χρονη συγχωριανή μας έφυγε γρήγορα από τη ζωή, όμως, για τη νεαρή γυναίκα πιστεύαμε ότι ζει και ότι από το δυστύχημα θα χάσει το πόδι της. Δυστυχώς, όμως, τα νέα δεν είναι ευχάριστα ούτε και για εκείνη», σημειώνει ο κ. Καγκελίδης.

Τραγική ειρωνεία το γεγονός ότι το δυστύχημα σημειώθηκε λίγα δευτερόλεπτα πριν φτάσει στη στάση το αστικό λεωφορείο, στο οποίο επρόκειτο να επιβιβαστούν οι δύο γυναίκες.

Σοκαριστικές εικόνες από το τροχαίο:

Στην ανακοίνωσή της η αστυνομία αναφέρει:

“Σήμερα (1 Απριλίου 2024) και ώρα 09:40 περίπου, στο 6ο χιλιόμετρο επαρχιακής οδού Βέροιας – Σκύδρας, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 64χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε στάση λεωφορείου και παρέσυρε 68χρονη ημεδαπή γυναίκα και 20χρονη αλλοδαπή γυναίκα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό τους.

Ο 64χρονος οδηγός συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίζεται σχετική δικογραφία.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βέροιας”.

Καλλιθέα: Μηχανή παρέσυρε γυναίκα – Νεκρή η οδηγός

Τραγωδία σημειώθηκε στην Καλλιθέα, με μία γυναίκα να χάνει τη ζωή της σε τροχαίο ατύχημα. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες για το σοβαρό τροχαίο, γύρω στις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας (01.04.24) μία γυναίκα που επέβαινε σε μηχανή, παρέσυρε μία άλλη γυναίκα στην Καλλιθέα.

(Eurokinissi)

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η οδηγός είναι νεκρή, ενώ η γυναίκα που παρασύρθηκε, είναι σοβαρά τραυματισμένη.

Την ίδια ώρα, ελαφρά τραύματα φέρει η συνεπιβάτης της μηχανής.

Βίντεο ντοκουμέντο:

Το χρονικό της τραγωδίας

Η 44χρονη η οδηγός της μηχανής κινούμενη στην Λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου στην Καλλιθέα με κατεύθυνση από Πειραιά προς Αθήνα, παρέσυρε μία 77χρονη γυναίκα, που διέσχιζε την Λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου με κατεύθυνση από αριστερά προς τα δεξιά ως προς την πορεία της μηχανής.

Τραγικό αποτέλεσμα του τροχαίου είναι ο θανάσιμος τραυματισμός της οδηγού, ο σοβαρός τραυματισμός της πεζής καθώς επίσης και ο ελαφρύς τραυματισμός της 43χρονης συνεπιβάτιδας στη μηχανή.

Η 44χρονη οδηγός διακομίστηκε στο Γενικό «Κρατικό Νίκαιας», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της και η πεζή καθώς και η συνεπιβάτιδα στο Νοσοκομείο «Τζάνειο».

Για την νεκρή οδηγό αναμένεται νεκροψία – νεκροτομή, ενώ από την πεζή ελήφθη ποσότητα αίματος για να διαπιστωθεί, αν υπάρχουν αλκοόλ ή άλλες τοξικές ουσίες στον οργανισμό της.

Σχετικά Άρθρα