Βίντεο ντοκουμέντο από τους πυροβολισμούς στο ΚΤΕΛ Κηφισού με έναν τραυματία

 Βίντεο ντοκουμέντο από τους πυροβολισμούς στο ΚΤΕΛ Κηφισού με έναν τραυματία

Βίντεο από τη στιγμή των πυροβολισμών το βράδυ της Πέμπτης (29/3) στα ΚΤΕΛ του Κηφισού έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Στο βίντεο, φαίνεται ένας άνδρας με σκούρα ρούχα να πλησιάζει στο τραπέζι ενός καταστήματος μέσα στον σταθμό των ΚΤΕΛ Κηφισού και να ανοίγει πυρ εναντίον εναντίον μίας παρέας τριών ατόμων που έτρωγαν. Στη συνέχεια, διαπιστώθηκε ότι ήταν δύο Κούρδοι και ένας Παλαιστίνιος.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο δράστης πυροβόλησε τέσσερις φορές και τραυμάτισε έναν από τους άνδρες στο χέρι και την πλάτη. Ένα άτομο από την παρέα, φαίνεται στο βίντεο, να αρπάζει μία καρέκλα και να προσπαθεί να κινηθεί προς το μέρος του δράστη. Στο μαγαζί όπως ήταν φυσικό, επικράτησε αναστάτωση.

KTEL__2_

Ο τραυματίας προσπάθησε να μπει σε ένα ταξί, όμως κατέρρευσε. Εν τέλει μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς, υποβλήθηκε σε χειρουργείο και νοσηλεύεται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση.

KTEL__1_

Οι αστυνομικοί περισυνέλεξαν από τον τόπο της επίθεσης τέσσερις κάλυκες, έκαναν τέσσερις προσαγωγές υπόπτων που ακολούθως αφέθηκαν ελεύθεροι καθώς δεν είχαν σχέση με το επεισόδιο.

Οι Αρχές ερευνούν το κίνητρο της ένοπλης επίθεσης.

Σχετικά Άρθρα