ΣΥΡΙΖΑ: Υποψήφιος για Ευρωβουλή και ο Νάσος Παπαργυρόπουλος -Το μήνυμα του

 ΣΥΡΙΖΑ: Υποψήφιος για Ευρωβουλή και ο Νάσος Παπαργυρόπουλος -Το μήνυμα του

Ένα από τα ονόματα που θα συμμετέχουν στις προκριματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ για την ανάδειξη των υποψήφιων Ευρωβουλευτών είναι ο Νάσος Παπαργυρόπουλος, ο οποίος με ανάρτηση στο Instagram ανέφερε τους λόγους που τον ώθησαν να πάρει την απόφαση να καταθέσει το ενδιαφέρον του για συμμετοχή στη διαδικασία. Μεταξύ άλλων τονίζει ότι «Σήμερα δεν είμαι υποψήφιος Ευρωβουλευτής, σήμερα είμαι υποψήφιος… για υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ». Επίσης αναφέρεται στην ανοικτή πλατφόρμα μέσω της οποίας έκανε την αίτηση για να διεκδικήσει μια θέση στην Ευρωβουλή.

Η ανάρτηση του:

«Θέλω να ανακοινώσω σε όλους τους φίλους και όσους με ακολουθούν, ότι θ είμαι υποψήφιος Ευρωβουλευτής. Και το πώς έγινε αυτό έχει πλάκα… Δεν μίλησα με κανένας πολιτικό αρχηγό και με κανένα κόμμα. Είδα μια ανοικτή πλατφόρμα που είχε δημιουργήσει ο Στέφανος, και πιστεύω ότι αυτές οι ανοιχτές διαδικασίες προσδιορίζουν καλύτερα εμένα και γενικότερα την Ελλάδα. Αυτό που κάνουν τα παραδοσιακά κόμματα όπου οι λίγοι επιλέγουν για τους πολλούς, δεν γίνεται εδώ. Τουλάχιστον στην προκειμένη περίπτωση οι πολλοί μπορούν να επιλέξουν αυτούς που θέλουν να τους εκπροσωπήσουν στην Ευρωβουλή.

Έτσι λοιπόν έστειλα χωρίς να γνωρίζω κανέναν μια αίτηση με τα στοιχεία μου και τις ιδέες μου, λέγοντας για ποιον λόγο θέλω να πάω στην Ευρωβουλή, και σήμερα μου ήρθε ένα email που φαίνεται ότι με δέχθηκαν. Σήμερα δεν είμαι υποψήφιος Ευρωβουλευτής, σήμερα είμαι υποψήφιος… για υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να ψηφίσει εσωκομματικά το σώμα του ΣΥΡΙΖΑ και εφόσον ψηφιστώ και με εγκρίνουν, θα μπορέσω να πάω για Ευρωβουλευτής.

Ήθελα να το κάνω με αυτόν τον τρόπο. Δεν ήθελα να πάω και να γνωρίζω πολιτικούς ηγέτες, προσεγγίζοντας την θέση με αυτόν τον τρόπο. Ήθελα πρώτα να με επιλέξει σε μια πρώτη φάση ο Έλληνας πολίτης και μετά εάν με θέλει να προχωρήσω στο επόμενο στάδιο. Πιστεύω ότι αυτό είναι το πιο αξιοκρατικό και πράγματι είχε την επιλογή όλος ο κόσμος να κάνει αυτή την αίτηση και να δείξει αυτό που έχει ώστε να επιλεγεί εσωκομματικά αλλά και με αξιοκρατικές διαδικασίες.

Αν θέλετε 14 Απριλίου μπορείτε να με στηρίξετε στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ και αν τα καταφέρουμε θα μπορέσω να σας εκπροσωπήσω, γιατί με αυτά που βλέπω τελευταία νευριάζω και λυπάμαι. Θα ήθελα να κάνω κάτι έμπρακτα, με μεγαλύτερη δύναμη στα χέρια μου, η οποία δίνεται από τον Ελληνικό λαό. Έτσι θα μπορέσουμε να αλλάξουμε μερικά πράγματα που είναι λυπηρά».

Σχετικά Άρθρα