Κολωνός:Πώς αντέδρασε η 12χρονη όταν έμαθε την απόφαση -Τι δήλωσαν συγγενείς της

 Κολωνός:Πώς αντέδρασε η 12χρονη όταν έμαθε την απόφαση -Τι δήλωσαν συγγενείς της

Ανακούφιση νοιώθει η οικογένεια της 12χρονης από τον Κολωνό για την απόφαση του δικαστηρίου που καταδίκασε τον βασικό κατηγορούμενο, Ηλία Μίχο, και αθώωσε τη μητέρα της. Σύμφωνα με το Mega, το κορίτσι βρισκόταν στο σχολείο εκείνη την ώρα και κοίταζε το κινητό της για να δει τις σχετικές ειδήσεις. Όταν η απόφαση δημοσιεύθηκε πήρε τη θεία της τηλέφωνο και τής είπε να βρει δρομολόγιο λεωφορείου για να πάει στην Αθήνα και να συναντήσει τη μητέρα της.

«Σήμερα είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου. Είμαι πολύ χαρούμενη, γιατί επιτέλους η μαμά θα επιστρέψει στο σπίτι. Θέλω να γίνω εισαγγελέας για να μπορώ να κλείνω στη φυλακή ανθρώπους όπως αυτούς που με βίασαν» φέρεται να είπε η 12χρονη, όπως μετέφερε η μεγάλη της αδερφή.

Η γιαγιά της 12χρονης είπε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, πάρα πολύ χαρούμενη. Πετάω! Εδώ είμαι και επιτέλους δικαιωθήκαμε. Αθώα! Αθώα! Βέβαια την είδαμε, μια χαρά (σ.σ είναι η μητέρα). Πετάει, χοροπηδάει. Μια χαρά, δικαιωθήκαμε! Ήταν άδικο αυτό που γινόταν».

Η αδερφή της 12χρονης, μιλώντας στην ίδια εκπομπή, ανέφερε από την πλευρά της: «Νικήσαμε! Επιτέλους δικαιωθήκαμε. Ανυπομονούμε να γυρίσει στο σπίτι μας (σ.σ η μητέρα και η 12χρονη). Επιτέλους! Ουφ… Την είδα, της σήκωσα τα χέρια ψηλά και είπα “Μαμά τα καταφέραμε, θα ξαναγυρίσεις στο σπίτι. Ήταν πολύ δύσκολο όλο αυτό. Τώρα πήρε μια δικαίωση και η ψυχούλα της (σ.σ 12χρονης)».

Σχετικά Άρθρα