Κασσελάκης: Σε ψαροταβέρνα με τον Τάιλερ μετά την ορκωμοσία-Η τούρτα για τα γενέθλιά του

 Κασσελάκης: Σε ψαροταβέρνα με τον Τάιλερ μετά την ορκωμοσία-Η τούρτα για τα γενέθλιά του

Γενέθλια ως πολίτης θα γιορτάσει σήμερα ο Στέφανος Κασσελάκης. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ορκίστηκε σήμερα το πρωί στο στρατόπεδο της Θήβας και λίγο αργότερα έλαβε την άδεια που προβλέπεται, προτού επιστρέψει για να λάβει το χαρτί της απόλυσής του.

Ο κ. Κασσελάκης, αφού ορκίστηκε μαζί με άλλα 1.300 περίπου άτομα στο στρατόπεδο της Βοιωτίας -υπό το βλέμμα του συζύγου του Τάιλερ Μακμπέθ- πήρε την τσάντα με τα προσωπικά του αντικείμενα στον ώμο και αναχώρησε προκειμένου να γιορτάσει τα γενέθλιά του. Όπως φαίνεται στις παρακάτω εικόνες τα τηλεοπτικά συνεργεία τον ακολουθούν σε κάθε του βήμα.Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάστηκε στον στρατό στις 15 Μαρτίου, ενώ συμμετείχε και στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου με δική του πρωτοβουλία.

Στη Θήβα βρίσκονται ο πατέρας του, ο σύζυγός του Τάιλερ Μακμπέθ, καθώς και ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Ευάγγελος Αποστολάκης.

Λίγο αργότερα, όπως είχε γίνει νωρίτερα γνωστό, ο Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκε σε τοπική ψαροταβέρνα όπου παρέθεσε γεύμα σε άλλους φαντάρους που ήταν στον θάλαμο μαζί του, αλλά και σε συγγενικά του πρόσωπα.

Μάλιστα οι παρευρισκόμενοι τον υποδέχθηκαν με μια τούρτα με τον αριθμό 35 προκειμένου να του ευχηθούν για την ημέρα των γενεθλίων του. Νωρίτερα, περπατώντας στους δρόμους της Θήβας με τον σύζυγό και τους συνεργάτες τους πολίτης τον πλησίασε και του έκανε δώρο μια γραβάτα.

Το βράδυ, αφού θα έχει επιστρέψει στην Αθήνα, έχει κανονίσει έξοδο στου Ψυρρή, στον «Τράγο», και θα είναι καλεσμένοι πολλοί από τον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν αποκλείεται μάλιστα να εξελιχθεί και σε μεγάλο κοσμικό γεγονός, με τα τηλεοπτικά συνεργεία να τον ακολουθούν καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας του από τη Θήβα μέχρι την Αθήνα και το βράδυ στα ποτά που θα πίνει με τους φίλους του.

Σχετικά Άρθρα