Τα “κόλπα” της Κωνσταντοπούλου στη Βουλή – Ενοχλήθηκε ο Τασούλας

 Τα “κόλπα” της Κωνσταντοπούλου στη Βουλή – Ενοχλήθηκε ο Τασούλας

Η Πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας δεν ήταν στην ώρα της στη Βουλή, όπου ξεκίνησαν οι παρεμβάσεις των πολιτικών αρχηγών επί της πρότασης δυσπιστίας στην κυβέρνηση. Οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών γίνονται με αντιστρόφως ανάλογη σειρά της κοινοβουλευτικής τους δύναμης και η Ζωή Κωνσταντοπούλου ως η αρχηγός του μικρότερου σε δύναμη κόμμα θα έπρεπε να τοποθετηθεί πρώτη. Τη συζήτηση κλείνει ο πρωθυπουργός ώστε να αρχίσει αμέσως μετά η ονομαστική ψηφοφορία.

Η ίδια ωστόσο, δήλωσε κόλλημα και η συνεδρίαση διακόπηκε. Σε μίνι σύσκεψη στο γραφείο του Προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα παρουσία των αντιπροέδρων των υπολοίπων κομμάτων συζητήθηκε η διαχείριση της κατάστασης που προέκυψε.

Οι κακές γλώσσες λένε ότι η κ. Κωνσταντοπούλου επιθυμεί να μιλήσει προς το τέλος της συνεδρίασης, είτε πριν είτε μετά τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Τελικά αποφασίστηκε να ξεκινήσει η συζήτηση με τον πρόεδρο της Νίκης Δημήτρη Νατσιό να παίρνει τη θέση της.

Όπως ανέφερε η αντιπρόεδρος Όλγα Γεροβασίλη από έδρας προέκυψε ένα επείγον ζήτημα για την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας.

«Βλέπετε ο πρόεδρος ενοχλήθηκε από την κυρία Κωσταντοπούλου και όχι από την απεγνωσμένη και απολύτως απρόσφορη προσπάθεια της κυβέρνησης να μας πείσει ότι όντως αποφάσισε η δικαιοσύνη και όχι η κυβερνητική πλειοψηφία», ανέφερε ο Δημήτρης Νατσιός.

Σχετικά Άρθρα