Η πρώτη δήλωση Μητσοτάκη για τις παραιτήσεις Μπρατάκου Παπασταύρου

 Η πρώτη δήλωση Μητσοτάκη για τις παραιτήσεις Μπρατάκου Παπασταύρου

Απάντηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη σε επίκαιρη ερώτηση του Προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής και Βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης Νίκου Ανδρουλάκη προς τον Πρωθυπουργό, με θέμα “Πώς σκοπεύει η Κυβέρνηση να αντιμετωπίσει τη διαρκώς εντεινόμενη στεγαστική κρίση;”, Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024. (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Σε παραίτηση οδηγήθηκαν τα δύο κυβερνητικά στελέχη οι κύριοι Μπρατάκος και Παπασταύρου μετά τις αποκαλύψεις ότι συναντήθηκαν με τον εκδότη Βαγγέλη Μαρινάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες από κυβερνητικές πηγές η συμμετοχή σε μια κοινωνική συνάντηση έδωσε το λάθος μήνυμα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αφού τους ευχαρίστησε έκανε δεκτές τις παραιτήσεις τους.

Συγκεκριμένα ο υπουργός Επικρατείας, Σταύρος Παπασταύρου και ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Γιάννης Μπρατάκος, υπέβαλαν λίγο πριν από τις 20:00 στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, τις παραιτήσεις τους. Ο Πρωθυπουργός τους ευχαρίστησε για τη συνεργασία και έκανε αποδεκτές τις παραιτήσεις τους.

Σύμφωνα με τον Alpha o Κυριάκος Μητσοτάκης εισερχόμενος στο κοινοβούλο ερωτήθηκε σχετικά και απάντησε: «Αυτά έχει η πολιτική».

Σχετικά Άρθρα