Ανακοίνωση της Εφημερίδας των Συντακτών για την αποχώρηση των δύο δημοσιογράφων: “Ψυχραιμία παιδιά”

 Ανακοίνωση της Εφημερίδας των Συντακτών για την αποχώρηση των δύο δημοσιογράφων: “Ψυχραιμία παιδιά”

Ανακοίνωση της Εφημερίδας των Συντακτών σχετικά με την αποχώρηση δύο δημοσιογράφων (Άντα Ψαρά και Δημήτρη Ψαρά) από την Εφημερίδα, με τίτλο “Ψυχραιμία παιδιά”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Επειδή ο τίτλος του παρασκηνίου «Αποχαιρετισμός στην Εφ.Συν.» προκάλεσε παρεξηγήσεις, οφείλουμε ως εφημερίδα να διευκρινίσουμε ότι δύο εκλεκτοί μας συνάδελφοι, η Άντα Ψαρρά και ο Δημήτρης Ψαρράς, αποχωρούν με απόφασή τους από την Εφημερίδα των Συντακτών. Το συνεταιριστικό μας εγχείρημα συνεχίζει κανονικά την πορεία του, βαδίζοντας πάντα στις αρχές της ανεξάρτητης και αποκαλυπτικής δημοσιογραφίας και θα παραμένει στις επάλξεις όσο παραμένουν δίπλα μας οι αναγνώστες μας. Παράλληλα, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους δύο καλούς μας συναδέλφους για την πολύχρονη και πολύτιμη συνεισφορά τους από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής της”.

Νωρίτερα οι δύο δημοσιογράφοι είχαν ανακοινώσει την αποχώρηση τους με τίτλο “Αποχαιρετισμός στην Εφ. Συν”:

“Εντεκάμισι χρόνια μετά το ξεκίνημα του πρωτοφανούς για τα ελληνικά ΜΜΕ δημοσιογραφικού εγχειρήματος με την έκδοση μιας συνεταιριστικής και απολύτως ανεξάρτητης εφημερίδας, ήρθε για μας η στιγμή να την αποχαιρετήσουμε.

Με τη βεβαιότητα ότι κάναμε ό,τι ήταν δυνατό για να στηριχτεί και να πετύχει η συλλογική αυτή προσπάθεια και με σταθερό προσανατολισμό για μια εφημερίδα που να απευθύνεται σε όλο το προοδευτικό φάσμα και κυρίως στον κόσμο της ευρύτερης Αριστεράς, ευχόμαστε σε όλους καλή συνέχεια”. 

Σχετικά Άρθρα