Παππάς: Διεργασίες μεταξύ κομμάτων για πρόταση δυσπιστίας πριν το δημοσίευμα για μονταζιέρα στα Τέμπη

 Παππάς: Διεργασίες μεταξύ κομμάτων για πρόταση δυσπιστίας πριν το δημοσίευμα για μονταζιέρα στα Τέμπη

Σε μια αποκάλυψη – πολιτική είδηση προχώρησε ο Νίκος Παππάς, τομεάρχης οικονομικών και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, στην εκπομπή “ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ” στο Action24 με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο. Στη συζήτηση που γινόταν σχετικά με την κατάθεση πρότασης δυσπιστίας από το ΠΑΣΟΚ, την οποία συνυπέγραψαν ο ΣΥΡΙΖΑ, η Νέα Αριστερά και η Πλεύση Ελευθερίας, ο κ. Παππάς ανέφερε πως ήδη από τις προηγούμενες μέρες είχαν ξεκινήσει διεργασίες ανάμεσα στα κόμματα του δημοκρατικού τόξου για να υποβάλλουν συντονισμένα πρόταση δυσπιστίας και να εντείνουν τις αντιδράσεις τους προς την κυβέρνηση.

Ο κ. Παππάς ανέφερε συγκεκριμένα πως είχε ήδη “ωριμάσει η σκέψη” της κατάθεσης πρότασης δυσπιστίας προς την κυβέρνηση, πριν το δημοσίευμα του “Βήματος” με τις αποκαλύψεις για μονταζιέρα στους διαλόγους σταθμάρχη – μηχανοδηγού της κρίσιμης νύχτας των Τεμπών.

Επίσης, ο κ. Παππάς υπενθύμισε την υπόθεση Ασημακοπούλου, με την διαρροή προσωπικών δεδομένων απόδημων Ελλήνων, τονίζοντας πως από τότε υπήρξε η σκέψη της κλιμάκωσης των αντιδράσεων κατά της κυβέρνησης, οπότε μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στα Τέμπη, κρίθηκε ως κατάλληλη η στιγμή να προβούν τα κόμματα στην πρόταση δυσπιστίας.

Σχετικά Άρθρα