Μακελειό Μόσχα:140 νεκροί ανάμεσά τους 5 παιδιά -Πάνω από 100 αγνοούμενοι, 360 τραυματίες

 Μακελειό Μόσχα:140 νεκροί ανάμεσά τους 5 παιδιά -Πάνω από 100 αγνοούμενοι, 360 τραυματίες

Οι σοροί 84 ανθρώπων, από τους 140 που έχασαν τη ζωή τους από το τρομοκρατικό χτύπημα στη Μόσχα, έχουν ταυτοποιηθεί μέχρι στιγμής. Ανάμεσά τους βρίσκονται και 5 παιδιά, ηλικίας από 9 έως 16 ετών, ανέφερε η Ερευνητική Επιτροπή στο κανάλι της στο Telegram, ενώ γίνονται μοριακές εξετάσεις για να διακριβωθεί η ταυτότητα των υπολοίπων θυμάτων. Την ίδια ώρα, όπως μεταδίδει το πρακτορείο TASS, αυξήθηκε στους 360 και ο αριθμός των τραυματιών, ανάμεσά τους 11 παιδιά. Επίσης, Ρώσοι ερευνητές έκαναν σήμερα γνωστό πως έχουν λάβει 143 αναφορές σχετικά με ανθρώπους που αγνοούνται, ενώ ένα ρωσικό ενημερωτικό μέσο έγραψε σήμερα ότι τουλάχιστον 95 άνθρωποι παραμένουν αγνοούμενοι.

Σύμφωνα με Ρώσο αξιωματούχο, τουλάχιστον 92 άνθρωποι που τραυματίστηκαν από την επίθεση έχουν νοσηλευτεί, ενώ 63 έχουν ήδη πάρει εξιτήριο και άλλοι 205 λαμβάνουν εξωνοσοκομειακή περίθαλψη.

Η τρομοκρατική επίθεση στον συναυλιακό χώρο του Κρόκου στη Μόσχα έγινε αργά το βράδυ της Παρασκευής, 22 Μαρτίου.

Έντεκα ύποπτοι για την επίθεση έχουν συλληφθεί, μεταξύ των οποίων και οι τέσσερις ένοπλοι, οι οποίοι συνελήφθησαν στην περιοχή Μπριάνσκ, νοτιοδυτικά της Μόσχας.

Σχετικά Άρθρα