ΟΣΥ για απόπειρα βιασμού επιβάτιδας: Η υπόθεση βρίσκεται στον εισαγγελέα

 ΟΣΥ για απόπειρα βιασμού επιβάτιδας: Η  υπόθεση βρίσκεται στον εισαγγελέα

Ανακοίνωση για το περιστατικό καταγγελίας επιβάτιδος σε βάρος οδηγού, ο οποίος βάσει αυτής προσήχθη, εξέδωσε η ΟΣΥ δηλώνοντας πως η υπόθεση βρίσκεται στην δικαιοδοσία Εισαγγελίας Πρωτοδικών που διεξάγει προκαταρκτική εξέταση. Ωστόσο, η διοίκηση της Εταιρείας έχει κινήσει πειθαρχική διαδικασία σε βάρος του οδηγού καλώντας τον σε εξηγήσεις.

Η ανακοίνωση της ΟΣΥ έχει ως εξής: «Η υπόθεση δεν βρίσκεται στη δικαιοδοσία της Ο.ΣΥ. Α.Ε. αλλά της Εισαγγελίας Πρωτοδικών που διεξάγει προκαταρκτική εξέταση, για την οποία η Εταιρεία δεν έχει και δεν μπορεί νομίμως να λάβει γνώση -όπως ενημερώθηκε αρμοδίως- ούτε για το περιεχόμενο της καταγγελίας, ούτε για την εξέλιξη της υπόθεσης. Συνεπώς, δεν μπορεί να παρέμβει καθ’ οιοδήποτε τρόπο. Ωστόσο, η διοίκηση της Εταιρείας έχει κινήσει πειθαρχική διαδικασία σε βάρος του οδηγού καλώντας τον σε εξηγήσεις.»

Στη σύλληψη ενός οδηγού λεωφορείου προχώρησαν αστυνομικοί, καθώς αποπειράθηκε να βιάσει μία 53χρονη γυναίκα το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου στα Άνω Λιόσια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο οδηγός πλησίασε τη γυναίκα ενώ οι πόρτες του λεωφορείου ήταν κλειστές, άγγιζε το σώμα της και της έκανε προτάσεις που αφορούσαν την τέλεση γενετήσιων πράξεων.

Στη συνέχεια ο δράστης αποπειράθηκε να της αφαιρέσει τα ρούχα, χωρίς τη συναίνεσή της και διέκοψε τις πράξεις του όταν εκείνη ζήτησε να μάθει τα στοιχεία της ταυτότητάς του και απαιτώντας συνεχώς να σταματήσει την επίθεση σε βάρος της.

Τότε ο κατηγορούμενος άφησε σε μία στάση τη γυναίκα και συνέχισε το δρομολόγιό του μέχρι να σταματήσει σε σήμα αστυνομικών λίγο αργότερα για να του περάσουν χειροπέδες.

Σχετικά Άρθρα