Ο Ολυμπιονίκης Νίκος Κακλαμανάκης διαψεύδει πως θα βρίσκεται στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ

 Ο Ολυμπιονίκης Νίκος Κακλαμανάκης διαψεύδει πως θα βρίσκεται στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ

Το τελευταίο διάστημα, διάφορα δημοσιεύματα στα ΜΜΕ ήθελαν τον Νίκο Κακλαμανάκη να λαμβάνει μία θέση στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. Ωστόσο, ο χρυσός Ολυμπιονίκης διαψεύδει κατηγορηματικά τα περί της δήθεν υποψηφιότητας του και αναφέρει «ότι ουδέποτε έχω εκδηλώσει ενδιαφέρον για τη συμμετοχή μου αυτή, ως υποψηφίου ευρωβουλευτή». Άλλωστε και στο παρελθόν, όπως αναφέρει ο ίδιος, «ουδέποτε έχω αποδεχθεί, καθ΄όλη τη διάρκεια της αθλητικής μου σταδιοδρομίας, προτάσεις να συμμετέχω στον πολιτικό στίβο της χώρας μας, με οποιαδήποτε  ιδιότητα».

Ξεκαθαρίζει πως δεν τον εκπροσωπεί «τίποτε άλλο εκτός από τα χρώματα της πατρίδας μας» και ο αγώνας που δίνει για το δικαίωμα στην αλήθεια και για τις ευκαιρίες των νέων στα όνειρά τους, «με όλο το κόστος που έχω επωμισθεί, δεν κατευθύνεται ποτέ από πολιτικά χρώματα».

Ο Νίκος Κακλαμανάκης σημειώνει πως «στην Ελλάδα οφείλω, ως ακτιβιστής της αλήθειας, να συνεχίσω να αγωνίζομαι για το κοινό καλό, για όλους τους Έλληνες, μακριά από κάθε πολιτική σκοπιμότητα και προσωπική ιδιοτέλεια».

Και καταλήγει: «Θα συνεχίσω να νοιάζομαι, να εκφράζομαι ελεύθερα, επιμένοντας και υπομένοντας, χωρίς να τα παρατάω ποτέ, χτίζοντας και εγώ μέσα από το “στίβο” της δικής μου ζωής, ό,τι διαχρονικά γκρεμίζει, στον τόπο μας η κατάχρηση κάθε μορφής εξουσίας».

Σχετικά Άρθρα