Η Μποφίλιου σταμάτησε συναυλία της: Διαμαρτυρία για τη 12χρονη στον Κολωνό

 Η Μποφίλιου σταμάτησε συναυλία της: Διαμαρτυρία για τη 12χρονη στον Κολωνό

Διαμαρτυρία για την πρόταση της εισαγγελέως στην υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης της 12χρονης στον Κολωνό, πραγματοποίησε από τη σκηνή του νυχτερινού κέντρου διασκέδασης, όπου εμφανίζεται, η Νατάσσα Μποφίλιου. 

Στις 23 Μαρτίου όποτε σημειώθηκε και η διαμαρτυρία, η Μποφίλιου εξέφρασε τη στήριξή της τόσο στο ανήλικο θύμα της φρικτής υπόθεσης όσο και στις γενικότερες διαμαρτυρίες, σταματώντας για λίγο τη συναυλία της.. 

Στο σημείο βρέθηκαν και μέλη της Επιτροπής Αλληλεγγύης για τη 12χρονη στα Σεπόλια, τα οποία ανήρτησαν και σχετικό πανό: «Καμία ανοχή στα κυκλώματα trafficking, παιδοβιαστών και στο κράτος που τα συγκαλύπτει». «Η πρόταση προκάλεσε δικαιολογημένα, μεγάλη κοινωνική αντίδραση. Πάνω απ’ όλα προκάλεσε το ερώτημα, πώς είναι δυνατό η συνεύρεση με ένα 11χρονο -τότε- παιδί να μην θεωρείται βιασμός.

Έθεσαν στο στόχαστρο την καταγγέλλουσα μητέρα της 12χρονης και, τελικά, εξέπεμψαν μήνυμα σιωπής σε όλα τα θύματα παιδικής κακοποίησης και στις οικογένειες των θυμάτων» τόνισε μέλος της Επιτροπής Αλληλεγγύης.. 

«Η πεποίθησή μας σε ό,τι αφορά τη μητέρα της 12χρονης, είναι ότι πρόκειται για μία γυναίκα που πάλευε να συντηρήσει μία πολυμελή οικογένεια και έκανε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για την καλύτερη διαβίωση των παιδιών και την εκπαίδευσή τους, χωρίς να λαμβάνει υποστήριξη από καμία κοινωνική δομή και αρμόδια αρχή» συνέχισε. «Καλούμε την κοιννωία σε επαγρύπνηση για την απόφαση του δικαστηρίου, για να μην υπάρξει άλλη μία συγκάλυψη.

Απαιτούμε να δικαιωθεί η 12χρονη, να μην μετατραπούν τα θύματα σε θύτες, να μην κατασκευαστεί η ενοχή της μητέρας της ανήλικης επιζήσασας. Καλούμε σε συγκέντρωση στα δικαστήρια την ημέρα εκδίκασης της υπόθεσης» κατέληξε το μέλος της Επιτροπής Αλληλεγγύης.

Σχετικά Άρθρα