Ο Πλεύρης “τα έβαλε” με την ηγεσία του στρατού για την παρέλαση του Κασσελάκη

 Ο Πλεύρης “τα έβαλε” με την ηγεσία του στρατού  για την παρέλαση του Κασσελάκη

Την ενόχλησή του για την παρέλαση του Στέφανου Κασσελάκη ως στρατιώτης, στους εορτασμούς της 25ης Μαρτίου, μοιράστηκε στα social media ο βουλευτής και αναπληρωτής κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Θάνος Πλεύρης. Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αφήνει, σε ανάρτησή του στο Twitter, αιχμή για την ηγεσία του Στρατού λόγω της επιλογής του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ να συμμετάσχει στο συγκεκριμένο άγημα.

Ο Στέφανος Κασσελάκης παρέλασε λίγο πριν τη μία (13.00) στον κεντρικό δρόμο της Θήβας με αφορμή τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου Ο ίδιος μετείχε μαζί με 36 νεοσύλλεκτους του Κέντρου Εκπαίδευσης στη Θήβα, ενώ πολλοί έσπευσαν να συγχαρούν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ φωνάζοντας “μπράβο Στέφανε”.

Τη συμμετοχή του Στέφανου Κασσελάκη στη στρατιωτική παρέλαση, σχολίασε ο Θάνος Πλεύρης. Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αφήνει, σε ανάρτησή του στο Twitter, αιχμή για την ηγεσία του Στρατού λόγω της επιλογής του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ να συμμετάσχει στο συγκεκριμένο άγημα.

«Το πρόβλημα δεν είναι ότι ο Κασσελάκης έχασε το βήμα στην παρέλαση. Το πρόβλημα είναι ότι η ηγεσία του στρατού επέλεξε, κατά τρόπο προσβλητικό για τους στρατεύσιμους που υπηρετούν κανονική θητεία, να συμμετέχει στο άγημα οπλίτης που παρουσιάστηκε πριν 10 μέρες και απολύεται σε 10 μέρες» αναφέρει στην ανάρτησή του ο Θάνος Πλεύρης.

Σχετικά Άρθρα