Έλενα Ακρίτα: ” Αρνήθηκα να κάνω δήλωση – μη σάς βάζω σε κόπο να με λογοκρίνετε, φωτιά πήραν οι κυβερνητικές μονταζιέρες”

 Έλενα Ακρίτα: ” Αρνήθηκα να κάνω δήλωση – μη σάς βάζω σε κόπο να με λογοκρίνετε, φωτιά πήραν οι κυβερνητικές μονταζιέρες”

Με μια καυστική ανάρτηση στα σόσιαλ μίντια η βουλευτής επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Έλενα Ακρίτα , κατακεραυνώνει την διοίκηση της ΕΡΤ και συγκεκριμένα τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου Κωνσταντίνο Ζούλα για το κόψιμο των δηλώσεων της, μετά το τέλος της μαθητικής παρέλασης. Αυτός ήταν και ο λόγος που η κ Ακρίτα σήμερα δεν προέβη σε δηλώσεις μετά την στρατιωτική παρέλαση για να «μη σάς βάζω σε κόπο να με λογοκρίνετε μετά, φωτιά πήραν οι κυβερνητικές μονταζιέρες τελευταία.»

Δείτε την ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα:

«Καταγγελία για τη δημόσια τηλεόραση. Η ΕΡΤ με το έτσι θέλω έκοψε χτες τις δηλώσεις μου μετά την μαθητική παρέλαση. Και σήμερα, στη στρατιωτική παρέλαση, ο εκφωνητής δεν ανέφερε καν το όνομά μου: με προσπέρασε και πέρασε στον Νίκο Ανδρουλάκη που στεκόταν μετά από μένα. Γι’ αυτό και στο τέλος αρνήθηκα να κάνω δήλωση – μη σάς βάζω σε κόπο να με λογοκρίνετε μετά, φωτιά πήραν οι κυβερνητικές μονταζιέρες τελευταία.

Μπορεί, κύριε Ζούλα, να μην γουστάρετε εμένα ως δημοσιογράφο, αλλά είστε υποχρεωμένος να σεβαστείτε θεσμικά την βουλευτή Επικρατείας που εκπροσωπεί τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Η τηλεόραση είναι δημόσια και την πληρώνουμε όλοι μας – αυτά να τα κάνετε στο αμπέλι του παππού σας.

Χρωστάτε μια εξήγηση και μια συγγνώμη στο κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης

Σχετικά Άρθρα