Ρωσία: 137 νεκροί, ταυτοποιήθηκαν 62 -107 δίνουν μάχη στο νοσοκομείο -Εικόνες συγκίνησης

 Ρωσία: 137 νεκροί, ταυτοποιήθηκαν 62 -107 δίνουν μάχη στο νοσοκομείο -Εικόνες συγκίνησης

Δυστυχώς επιβεβαιώνονται οι δυσοίωνες προβλέψεις για αύξηση των νεκρών του μακελειού στη Μόσχα, καθώς τα θύματα έφτασαν πια τα 137, μεταξύ των οποίων και τρία παιδιά. Οι Αρχές στη Ρωσία ανέφερε πως βρήκαν όπλα και πυρομαχικά στο σημείο. «Η ταυτοποίηση των σορών των θυμάτων βρίσκεται σε εξέλιξη. Έως αυτή τη στιγμή, τα πτώματα 137 ανθρώπων, μεταξύ αυτών τρία παιδιά, βρέθηκαν στο σημείο της τρομοκρατικής επίθεσης», επισημαίνει η Ερευνητική Επιτροπή σε ένα δελτίο τύπου.

Μέχρι τώρα, έχουν ταυτοποιηθεί 62 σοροί, διευκρινίζεται στην ανακοίνωση, όπου προστίθεται ότι δύο τυφέκια εφόδου και μια μεγάλη ποσότητα πυρομαχικών βρέθηκαν στον χώρο της επίθεσης.

Ο προηγούμενος απολογισμός έκανε λόγο για 133 νεκρούς. Την ίδια ώρα, οι ύποπτοι για την επίθεση στην αίθουσα συναυλιών μεταφέρθηκαν στα κεντρικά της Ερευνητικής Επιτροπής στη Μόσχα, μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων RIA.

107 άνθρωποι παλεύουν για την ζωή τους

Συνεχίζεται η επιχείρηση έρευνας στο Crocus City Hall της Μόσχας, μετά την τρομοκρατική επίθεση της Παρασκευής, την ίδια στιγμή που πάνω από 100 τραυματίες δίνουν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή. Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε ο κυβερνήτης της περιφέρειας της Μόσχας, Αντρέι Βορομπιόφ, η επιχείρηση διάσωσης έχει ολοκληρωθεί, αλλά η επιχείρηση έρευνας συνεχίζεται.

«Οι διασώστες έχουν καθαρίσει ένα τεράστιο κομμάτι του αμφιθέατρου», έγραψε ο Βορομπιόφ στο Telegram, προσθέτοντας ότι «η ταυτοποίηση από συγγενείς είναι μπροστά μας. Στα νοσοκομεία οι γιατροί δίνουν σκληρή μάχη για τη ζωή 107 ανθρώπων».

«Το βράδυ θα αρχίσουμε να δημιουργούμε ένα άνοιγμα στη δυτική πλευρά του εμπορικού κέντρου, αυτό θα διευκολύνει την πρόσβαση στην αίθουσα συναυλιών», πρόσθεσε.

Πολίτες συρρέουν συγκινημένοι στο σημείο της τραγωδίας:

Σχετικά Άρθρα