Η Νέα Αριστερά στηρίζει την πρόταση δυσπιστίας του ΠΑΣΟΚ -“Δεν πάει άλλο”

 Η Νέα Αριστερά στηρίζει την πρόταση δυσπιστίας του ΠΑΣΟΚ -“Δεν πάει άλλο”

Η Νέα Αριστερά θα στηρίξει την πρόταση δυσπιστίας που ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει το ΠΑΣΟΚ προς την κυβέρνηση. «Η Νέα Αριστερά θα στηρίξει την πρόταση δυσπιστίας προς την κυβέρνηση. Δεν πάει άλλο»: αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νέα Αριστερά, υπενθυμίζοντας πως ήδη από «τις 6 Μαρτίου κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ, το ΚΚΕ και την Πλεύση Ελευθερίας στην από κοινού κατάθεση πρόταση δυσπιστίας στην κυβέρνηση»

«Επέλεξαν για μικροκομματικούς λόγους να απορρίψουν την πρόταση αυτή» συνεχίζει η ανακοίνωση καταλήγοντας: «Σήμερα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επαναφέρει την πρόταση της Νέας Αριστεράς. Εμείς δεν κάνουμε παιχνίδια».

Χαρίτσης: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη πρέπει να φύγει άμεσα

Ο επικεφαλής της ΚΟ της Νέας Αριστεράς Αλέξης Χαρίτσης με δήλωσή του την Κυριακή με αφορμή το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του “Βήματος” για αλλοίωση των συνομιλιών της μοιραίας νύχτας, τόνισε ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη πρέπει να αποτελέσει παρελθόν και πως το δίκιο θα νικήσει.

Αναλυτικά είπε:

Tο σημερινό πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ της εφημερίδας «Το Βήμα» για το έγκλημα των Τεμπών είναι αποκαλυπτικό: το ηχητικό των διαλόγων μεταξύ σταθμάρχη και μηχανοδηγού που διέρρευσε στα ΜΜΕ είναι παραποιημένο.

Είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι.

Αποδεικνύεται πλέον ότι από τις πρώτες κιόλας ώρες η κυβέρνηση έστησε μια τερατώδη επιχείρηση επικοινωνιακής συγκάλυψης και παραπληροφόρησης της ελληνικής κοινωνίας.

Επιχείρηση που συνεχίζεται και σήμερα, έναν χρόνο μετά.

Δεν υπάρχει πια περιθώριο ανοχής.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη πρέπει να φύγει άμεσα.

Η παραμονή της είναι όνειδος για την κοινωνία, τη δημοκρατία, τη χώρα.

Συγκάλυψη τέλος. Το δίκιο θα νικήσει.

Σχετικά Άρθρα