Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο λόγω της μαθητικής παρέλασης- Ποιοι δρόμοι κλείνουν

 Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο λόγω της μαθητικής παρέλασης- Ποιοι δρόμοι κλείνουν

Στην εφαρμογή έκτακτων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στο κέντρο της Αθήνας προχωρά η Τροχαία λόγω της μαθητικής παρέλασης για την επέτειο της 25ης Μαρτίου που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Κυριακή.

Πιο συγκεκριμένα, από τις 10:00 έως το πέρας των εκδηλώσεων θα υπάρξει προσωρινή και σταδιασκή διακοπή της κυκλοφορίας, ενώ από τις 6:00 απαγορεύεται η στάθμευση οχημάτων στους εξής δρόμους:

  • Λεωφ. Βασ. Αμαλίας, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
  • Λεωφ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Σέκερη και της Λ. Βασ. Αμαλίας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πλ. Συντάγματος.
    Βασ. Γεωργίου Α’, σε όλο το μήκος της.
  • Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου), σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
  • Λεωφ. Βασ. Όλγας, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
  • Λεωφ. Συγγρού, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αθ. Διάκου και Διονυσίου Αρεοπαγίτου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πλ. Συντάγματος.

Όπως επισημαίνεται από την ΕΛΑΣ και τη Δευτέρα 25η Μαρτίου που θα διεξαχθούν μαθητικές παρελάσεις σε Δήμους της Αττικής η Τροχαία θα λάβει τα αναγκαία κυκλοφοριακά μέτρα.

Παράλληλα, απευθύνει έκκληση στους οδηγούς για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν τη διέλευση και στάθμευση των οχημάτων τους στις παραπάνω οδούς και λεωφόρους κατά τα αναφερόμενα χρονικά διαστήματα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

Αντίστοιχες ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν και αύριο Δευτέρα 25 Μαρτίου στο κέντρο της πρωτεύουσας για την στρατιωτική παρέλαση.

Σχετικά Άρθρα