Ρωσία: Οι πρώτες φωτογραφίες των θυμάτων του μακελειού (εικόνες)

 Ρωσία: Οι πρώτες φωτογραφίες των θυμάτων του μακελειού (εικόνες)

Στη δημοσιότητα ξεκίνησε να δίνει το Υπουργείο Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης της Ρωσικής Ομοσπονδίας τα πρώτα από τα ονόματα των θυμάτων της τρομοκρατικής επίθεσης στον συναυλιακό χώρο στη Μόσχα το βράδυ της Παρασκευής, σε μία από τις χειρότερες των τελευταίων ετών. Αρχικά δημοσιεύθηκαν 13 ονόματα κι εν συνεχεία η λίστα ενημερώθηκε με τον συνολικά ταυτοποιημένο αριθμό των θυμάτων να ανέρχεται μέχρι στιγμής σε 29.

Η Ρωσίδα βασίλισσα της ομορφιάς, Ekaterina Novoselova, 42 ετών είναι μεταξύ των θυμάτων της σφαγής της Μόσχας, καθώς εμφανίζονται οι πρώτες φωτογραφίες των 143 που έχασαν τη ζωή τους.

Η Ekaterina καταχωρήθηκε από το ρωσικό υπουργείο Υγείας ως νεκρή στην επίθεση. Είχε κερδίσει καλλιστεία το 2001 στην γενέτειρά της Tver, και έζησε πρόσφατα στη Μόσχα.

Ένα άλλο θύμα ήταν η Natalia Zudina, 44 ετών, απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Ural State, με καταγωγή από το Αικατερινούπολη.

Ο Πάβελ Οκίσεφ, 34 ετών, ο οποίος ήταν λίγες μέρες πριν από τα 35α γενέθλιά του, και η σύζυγός του, η φωτογράφος Ιρίνα Οκίσεβα, 33, σκοτώθηκαν και οι δύο. Το ζευγάρι καταγόταν από τον Κίροφ και ήταν μαζί από το 2012.

Ο Alexander Semenov, 45 ετών, ήταν γενικός διευθυντής μιας εταιρείας παραγωγής οικοδομικών υλικών. Σκοτώθηκε και αυτός στη σφαγή.

Ο Sergei Laptev, 48, που σκοτώθηκε στο Crocus City, καταγόταν το Λουγκάνσκ της Ουκρανίας.

Ο Ρομάν Σοκόλοφ, 47 ετών, εμφανίζεται στη λίστα με όσους έχασαν τη ζωή τους στην επίθεση. Ήταν απόφοιτος του Κρατικού Τεχνικού Πανεπιστημίου της Μόσχας για την Πολιτική Αεροπορία. Πέθανε στα γενέθλιά του.

Η Viktoria Ladeishchikova, 46, καταγόταν από την περιοχή Sverdlovsk της Ρωσίας και ασχολούνταν με τη γιόγκα. Έχει ζήσει περισσότερο από την κόρη της.

Σχετικά Άρθρα