Λουλούδια και κεριά έξω από την ρωσική πρεσβεία στην Αθήνα (εικόνες)

 Λουλούδια και κεριά έξω από την ρωσική πρεσβεία στην Αθήνα (εικόνες)

Λουλούδια, κεριά και σημειώματα συμπαράστασης στον ρωσικό λαό, αφήνουν από νωρίς το πρωί, πολίτες τόσο στην Πρεσβεία της Ρωσίας στην Αθήνα όσο και στο Προξενείο στη Θεσσαλονίκη. Δεκάδες πολίτες με αυτόν τον τρόπο καταδικάζουν την αιματηρή επίθεση στη Μόσχα, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον δεκάδες άνθρωποι.

Σε μήνυμά της η Ρωσική Πρεσβεία αναφέρει τα εξής:

«Ευχαριστούμε όλους τους Έλληνες φίλους και συμπατριώτες μας που στέλνουν στη Πρεσβεία τα συλλυπητήρια μηνύματα στον ρωσικό λαό και τις οικογένειες των νεκρών σε σχέση με την φρικτή τρομοκρατική επίθεση στο «Crocus City Hall». Όλοι μαζί προσευχόμαστε για την ανάρρωση των τραυματιών».

Ηλεκτρονικό βιβλίο συλλυπητηρίων

Επίσης όπως έγινε γνωστό η 24η Μαρτίου του 2024 κηρύχθηκε Ημέρα εθνικού πένθους στη Ρωσία και στη πρεσβεία ανοίγει ηλεκτρονικό βιβλίο συλλυπητηρίων στη μνήμη των θυμάτων.

«Με βαθιά θλίψη η Πρεσβεία της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Ελληνική Δημοκρατία ενημερώνει ότι στη Ρωσική Ομοσπονδία η 24η Μαρτίου του 2024 κηρύχθηκε Ημέρα εθνικού πένθους σε σχέση με την αιματηρή, βάρβαρη τρομοκρατική επίθεση στην αίθουσα συναυλιών «Crocus City Hall» κοντά στη Μόσχα, τα θύματα της οποίας έγιναν δεκάδες άμαχοι, αθώοι άνθρωποι-συμπατριώτες μας, συμπεριλαμβανομένων παιδιών, εφήβων και γυναικών. Το ηλεκτρονικό βιβλίο συλλυπητηρίων ανοίγει το Σάββατο 23 Μαρτίου, την Κυριακή 24 Μαρτίου και τη Δευτέρα 25 Μαρτίου. Μπορείτε να στείλετε τις ηλεκτρονικές επιστολές στο email: [email protected]

Σχετικά Άρθρα