Ζαχάροβα: Η διεθνής κοινότητα να καταδικάσει το τερατώδες έγκλημα- ΗΠΑ: Τρομερή επίθεση

 Ζαχάροβα: Η διεθνής κοινότητα να καταδικάσει το τερατώδες έγκλημα- ΗΠΑ: Τρομερή επίθεση

Ο Τζον Κίρμπι, εκπρόσωπος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας, δήλωσε ότι ο Λευκός Οίκος εργάζεται για να συγκεντρώσει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επίθεση στη Μόσχα. «Οι σκέψεις μας προφανώς θα είναι με τα θύματα αυτής της τρομερής, τρομερής επίθεσης με πυροβολισμούς», δήλωσε κατά την τακτική προγραμματισμένη ενημέρωση Τύπου.

Το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών εξέδωσε ανακοίνωση προς τους Αμερικανούς που βρίσκονται στη Μόσχα να αποφύγουν μεγαλύτερες συγκεντρώσεις «για τη δική τους ασφάλεια», όπως είπε.

Ζήτησε επίσης από τους εν λόγω Αμερικανούς να παραμείνουν σε επαφή με το Στέιτ Ντιπάρτμεντ για περαιτέρω ενημερώσεις και πληροφορίες.

Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα κάλεσε τη διεθνή κοινότητα να καταδικάσει το «τερατώδες έγκλημα» μετά τις ένοπλες επιθέσεις στην αίθουσα συναυλιών κοντά στη Μόσχα, αναφέρει το Reuters.

Εν τω μεταξύ, ο ηγέτης της Τσετσενίας Ραμζάν Καντίροφ εξέδωσε δήλωση σχετικά με τις επιθέσεις, λέγοντας: «Καταδικάζω απερίφραστα τέτοιες πράξεις βίας, κτηνωδίας και απερισκεψίας εναντίον αμάχων».

Σχετικά Άρθρα