Κέιτ Μίντλεντον: Επίσημη ανακοίνωση για την υγεία της από το παλάτι

 Κέιτ Μίντλεντον: Επίσημη ανακοίνωση για την υγεία της από το παλάτι

Τέλος στην παραφιλολογία και τις θεωρίες συνωμοσίας θέλει να δώσει το πριγκιπικό ζεύγος της Μεγάλης Βρετανίας, μετά την εγχείρηση στην οποία υπεβλήθη η Κέιτ Μίντλετον, με τη βασιλική ρεπόρτερ της Daily Mail, Rebecca English να αναφέρει πως Κέιτ και Ουίλιαμ ετοιμάζουν ανακοίνωση. Αφορμή είναι τα σενάρια που κυκλοφορούν μετά την επέμβαση στην κοιλιά, την οποία έκανε στις 16 Ιανουαρίου η Πριγκίπισσα της Ουαλίας, αλλά και το σκάνδαλο γύρω από την πειραγμένη φωτογραφία της με αφορμή την ημέρα της μητέρας.

Όπως αναφέρει η ρεπόρτερ, ο Ουίλιαμ και η Κέιτ είναι «συγκλονισμένοι» από τις άδικες φήμες τόσο γύρω από την υγεία της, όσο και γύρω από τον γάμο τους, αλλά και από την παραβίαση του ιατρικού της φακέλου στην κλινική, την οποία νοσηλευόταν.

Σύμφωνα με την Rebecca English, το ζευγάρι ενδέχεται να κάνει δήλωση ή να βγάλει ανακοίνωση τις επόμενες εβδομάδες, πριν δηλαδή την επιστροφή της Κέιτ στα βασιλικά της καθήκοντα, η οποία έχει προγραμματιστεί μετά το Καθολικό Πάσχα.

«Είναι σκληρό για τον Ουίλιαμ να παρακολουθεί τις φήμες για τη σύζυγό του, να καταστρέφεται η φήμη του. Η ομάδα του προς το παρόν δεν θέλει να αντιδράσει δημόσια, χαρακτηρίζοντας ως τρέλες αυτά που ακούγονται», ανέφερε.

Ωστόσο, ίσως το πράξει σύντομα, καθώς όπως λέει η English, έχει πλέον καταλάβει πως δεν έχει κανένα έλεγχο στα social media και τα Μέσα στις ΗΠΑ.

Σχετικά Άρθρα