Γιάννενα: Σε αυτοκτονία αποδίδεται ο θάνατος του 50χρονου- Άφησε σημείωμα με την ακριβή περιγραφή

 Γιάννενα: Σε αυτοκτονία αποδίδεται ο θάνατος του 50χρονου- Άφησε σημείωμα με την ακριβή περιγραφή

Παρά το γεγονός πως όλα τα αρχικά στοιχεία παρέπεμπαν σε εγκληματική ενέργεια, η πρώτη εικόνα του ιατροδικαστή και της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών είναι ότι πρόκειται για αυτοκτονία, στην υπόθεση 50χρονου άνδρα που βρέθηκε νεκρός σε δασύλλιο, στον λόφο Φρόντζου, στα Ιωάννινα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Αρχές έχουν βρει σημείωμα του άνδρα, κατοίκου της περιοχής, ο οποίος φέρεται να αντιμετώπιζε ζητήματα ψυχολογικής φύσεως. Μάλιστα, είχε πραγματοποιήσει απόπειρα αυτοκτονίας πριν δύο χρόνια.

Υπενθυμίζεται πως ένας ηλικιωμένος άντρας που περπατούσε, νωρίς το πρωί της Παρασκευής, στην περιοχή, εντόπισε τη σορό του άνδρα που ήταν καλυμμένη με σακούλα.

Το ένα χέρι του ήταν δεμένο με χειροπέδες και στο άλλο είχε προσαρμόσει μία αλυσίδα, που στην άκρη της ήταν ασφαλισμένο ένα πιστόλι που βρέθηκε δίπλα στον αυτόχειρα, ενώ ο ίδιος ήταν πυροβολημένος στο κεφάλι.

Στο σημείωμα, ο φερόμενος αυτόχειρας ανέφερε σε 4-5 σελίδες με λεπτομέρειες τον τρόπο που θα έβαζε τέλος στη ζωή του και θα τον εντόπιζαν οι Αρχές. Μετά από αυτή την εξέλιξη, την προανάκριση για το περιστατικό την ανέλαβε το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα.

Στο σημείο μετέβη από την πρώτη στιγμή ιατροδικαστής και κλιμάκιο Εγκληματολογικών Ερευνών από την Θεσσαλονίκη.

Σχετικά Άρθρα