Γιάννενα: Νέα στοιχεία για τον νεκρό άνδρα- Φέρεται να βρέθηκε σημείωμα- Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα

 Γιάννενα: Νέα στοιχεία για τον νεκρό άνδρα- Φέρεται να βρέθηκε σημείωμα- Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα

Ένας ηλικιωμένος άντρας που περπατούσε, νωρίς το πρωί της Παρασκευής, στην περιοχή εντόπισε τη σορό ενός άνδρα που ήταν καλυμμένη με σακούλα. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο χέρι του άνδρα ήταν περασμένες χειροπέδες, ενώ εντοπίστηκε και ένα όπλο κοντά στη σορό.

Αμέσως, ο ηλικιωμένος άνδρας κάλεσε την Αστυνομία και ο χώρος αποκλείστηκε. Στο σημείο έχουν μεταβεί ιατροδικαστής και κλιμάκιο Εγκληματολογικών Ερευνών από την Θεσσαλονίκη, ενώ παράλληλα γίνεται έρευνα για την ταυτοποίηση του θύματος.

Όλες οι ενδείξεις, αυτή τη στιγμή, παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια, όμως εξετάζονται ακόμη όλα τα ενδεχόμενα. Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι τα υπόλοιπα ευρήματα από το σημείο, όπως οι χειροπέδες.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες εντοπίστηκε και σημείωμα δίπλα στον νεκρό στο οποίο εξηγούνται «λόγοι αυτοκτονίας». Το πτώμα ανήκει σε άνδρα 50 ετών, ο οποίος είχε αντιμετωπίσει στο παρελθόν ψυχιατρικά ζητήματα, με τις Αρχές ωστόσο να μην αποκλείουν να πρόκειται ακόμη και για σκηνοθετημένη σκηνικό ώστε να αποπροσανατολιστεί η Αστυνομία.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για άτομο που αντιμετώπιζε ψυχιατρικά προβλήματα και η πρώτη εκτίμηση είναι ότι πρώτα έβαλε τη σακούλα στα πόδια, μετά στο κεφάλι και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είχε δηλωθεί εξαφάνιση στην περιοχή και οι Αρχές εξετάζουν βιντεοληπτικό υλικό στον δρόμο για την περιοχή Φρόντζου.

  • Παράλληλα, σύμφωνα με τον ιδιωτικό ερευνητή, Γιώργο Τσούκαλη, η δολοφονία (;) είναι «μήνυμα» προς κάποιους και αυτό έχει προκαλέσει αναστάτωση στην ΕΛ.ΑΣ. και στο τμήμα των Ιωαννίνων.

Η σορός βρέθηκε με μια μαξιλαροθήκη στο κεφάλι, ένα όπλο δεμένο με αλυσίδα στο ένα χέρι και μια χειροπέδα στο άλλο. Σύμφωνα με τον κύριο Τσούκαλη, ο οποίος μίλησε στο STAR, το πτώμα δεν έγινε προσπάθεια να κρυφτεί αλλά αφέθηκε στο συγκεκριμένο σημείο, όπου περνάει κόσμος, για να πάρουν κάποιο το μήνυμα.

Ο κύριος Τσούκαλης ανέφερε πως τα σύνορα με την Αλβανία είναι πάρα πολύ κοντά «φωτογραφίζοντας» προφανώς κυκλώματα που δρουν στην ευρύτερη περιοχή.

Σχετικά Άρθρα