Ζευγάρι στην Κρήτη άρπαξε 10.000 ευρώ από τον εργοδότη του και του έγραψε SMS “Bye bye”

 Ζευγάρι στην Κρήτη άρπαξε 10.000 ευρώ από τον εργοδότη του και του έγραψε SMS “Bye bye”

Δεν πίστευε στα μάτια του και …στην τύχη του ένας αγρότης της Κρήτης όταν διάβασε το μήνυμα που έστειλαν στο κινητό του δυο πρώην εργαζόμενοί του οι οποίοι τον ξάφρισαν πρώτα. Δεν φτάνει που τον έκλεψαν είχαν το θράσος να του έστειλαν και sms στο οποίο του έγραφαν «bye bye”.

Το απίστευτο περιστατικό σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ, συνέβη στον δήμο Βιάννου Ηρακλείου όπου 44χρονος αγρότης έπεσε θύμα ληστείας από ζευγάρι Βουλγάρων τους οποίους απασχολούσε στα χωράφια του.

Σύμφωνα με την καταγγελία στις αστυνομικές αρχές την Τρίτη το μεσημέρι το ζευγάρι των Βουλγάρων αφού εισήλθαν στο σπίτι του από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα, του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 10.000 ευρώ σε χαρτονομίσματα των πενήντα 50 ευρώ που είχε ο 44χρονος φυλαγμένα. Στη συνέχεια οι δράστες έφυγαν από το χωριό με ΙΧ χρώματος μαύρου που έφερε βουλγαρικές πινακίδες.

Οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο προορισμός τους να είναι η Βουλγαρία γι αυτό και έχουν δώσει σήμα στις συνοριακές αρχές να είναι σε επαγρύπνηση. Πληροφορίες αναφέρουν πως οι δυο ληστές είχαν το θράσος να στείλουν εχτές ένα μήνυμα στο κινητό του αγρότη στο οποίο έγραφαν «bye bye»

Σχετικά Άρθρα